Ferit Aslan

Amedspor’un geçen sezon olduğu gibi bu sezonda rakibi olan Iğdırspor, sadece maç günleri Iğdır’da seyircisi ile buluşacak. 

Amedspor’un ardından Play Off maçlarında rakiplerini yenerek TFF Trendyol 1. Ligine çıkan Iğdırspor, ulaşım sorunları nedeniyle takımın rahat çalışması için sadece 15 günde bir Iğdır’a maç için gidecek. 

1713798.JpgAmedspor gibi Süper Ligi hedefleyen Iğdırspor Başkanı Cantürk Alagöz, takımın bütün maçlara Ankara’da hazırlanacağını ve sadece evinde oynadığı maçlar için Iğdır’a gidileceğini açıkladı. 

Fenerbahce Spor Kulubu Tesisleri Hotel Golbasi Ankara Photo 5IĞDIRSPOR, FENERBAHÇE TESİSLERİNDE KONAKLAYACAK

Iğdırspor’un, Ankara’da Fenerbahçe Kulübünün Ankara İncek’teki tesislerinde kalacağı öğrenildi. Iğdırspor’un hocası olan Amedspor’un eski hocası Serdar Bozkurt da böylelikle Ankara’da olan ailesinin yanında kalmış olacak. 

Fenerbahce Spor Kulubu Tesisleri Hotel Golbasi Ankara Photo 2IĞDIRSPOR’UN KALACAĞI FENERBAHÇE TESİSLERİ 

Ankara İncek’te, 32 dönümlük çok geniş bir arazi üzerinde kurulmuş olan, Fenerbahçe Spor Kulübü Ankara Tesisleri, Fenerbahçe’nin branşlarının Ankara’da oynayacakları tüm karşılaşmalar için sporcularına ve teknik heyete konaklama ve kamp imkanı sağlıyor.  Sağlık, spor, konaklama, yiyecek ve içecek gibi hizmetlerin sunulması ile birlikte, çeşitli içeriklere de sahiptir. 

Editör: Ferit Aslan