Amedspor’a forma sırt sponsoru olan iş insanı Oktay Demir, “Amed Spor’a forma sırt sponsorluğu yaparak şehrimizin spor kültürüne destek veriyoruz”dedi.

Diyarbakır’da ilk buluşma ücretsiz olacak Diyarbakır’da ilk buluşma ücretsiz olacak

I M G 1909

Geçtiğimiz günlerde Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ile sponsorluk sözleşmesi imzalayan Turuncu Kuruyemiş’in kurucusu Oktay Demir, Amedspor ve kentle ilgili düşüncelerini Cega Medya’ya anlattı.

Turuncu Kuruyemiş olarak, Diyarbakır’ın spor ve sosyal yaşamına katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Demir, “Amedspor’a forma sırt sponsorluğu yaparak şehrimizin spor kültürüne destek veriyoruz. Bu işbirliği, sadece sporu değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluğu da vurgulayan bir adım olarak öne çıkıyor”dedi.
 
Marka olarak sosyal sorumluluk anlayışları ve Amedspor’a verdikleri destek hakkında bilgi veren Oktay Demir, şöyle dedi:

“Turuncu Kuruyemiş olarak, sadece kaliteli ürünler sunmaktan öte, Diyarbakır’a olan bağlılığımız ve bu şehirdeki sosyal yaşamı destekleme arzumuzla da öne çıkıyoruz. Diyarbakır’ın kültürel zenginliği ve potansiyeline olan inancımız, bizi motive eden unsurların başında geliyor. Amedspor ile olan işbirliğimiz, sporu ve sosyal yaşamı destekleme misyonumuzun bir parçası. Sporda başarıya ulaşmak, tıpkı iş dünyasında olduğu gibi, disiplin, tutku ve takım ruhu gerektirir. Biz de bu değerleri destekliyoruz. Enerjimizi bu işbirliğine yönlendirerek, hem takımımıza hem de şehirdeki gençlere ilham vermeyi hedefliyoruz. Amedspor’a forma sırt sponsorluğu desteği veremememizin nedeni, sporun toplumsal işlevlerini ve Amedpor'un Diyarbakır'a katkılarını göz ardı etmememizdir. Spor, çocuk ve gençlerin yetişkinlerin yeniden toplumsallaşmasına büyük katkı sağlar. Ayrıca, toplumsal değişime ve yeni davranış biçimlerinin oluşmasına da yardımcı olur. Amedspor'un şehrimize futbol ve spor yoluyla kazandırdığı ve kazandıracağı olumlu etkilerin farkındayız. Gelecekte bu tür projelere daha fazla katkı sunmanın yollarını arayarak daha farklı projelerde de yer almayı düşünüyoruz.”

Marka olarak yerel ekonomiye katkıda bulunmaya ve Diyarbakır’da istihdam yaratmaya devam edeceklerini belirten Demir, “Şehrimize değer katmak ve insanların hayatına dokunmak en büyük amacımız. Müşterilerimize sunduğumuz kaliteli ürünler ve hizmetlerle büyümeyi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Aziz Fidancı