Yalı Çapkını dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Beril Pozam, sade bir törenle evlendi. Bu gelişmenin ardından Beril Pozam hakkında merak edilen sorular gündeme geldi. İşte oyuncunun hayatı ve evliliğiyle ilgili detaylar...

BERİL POZAM KİMDİR?

Beril Pozam, tiyatro eğitimi almış ve oyunculuk kariyerine 2017 yılında başlamış bir Türk oyuncudur. Özellikle Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Suna karakteriyle geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmaktadır. Tiyatro eğitimi alarak oyunculuğa adım atan Pozam, uzun bir süredir tiyatro sahnelerinde yer almaktadır.

BERİL POZAM KİMİNLE EVLİ?

Beril Pozam, "Yalı Çapkını" dizisindeki rol arkadaşı Ersin Arıcı ile sade bir törenle evlendi. Düğün, dizinin ekibinden pek çok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşti. Özellikle Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Buçe Buse Kahraman gibi isimlerin yer aldığı bu özel günde, çiftin mutluluğu sosyal medyada büyük ilgi gördü.

BERİL POZAM NERELİ?

Beril Pozam, 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. İstanbul’da büyüyen ve sanatla iç içe bir ortamda yetişen oyuncu, tiyatro eğitimi alarak kariyerine bu şehirde adım atmıştır.

BERİL POZAM KAÇ YAŞINDA?

1995 doğumlu olan Beril Pozam, 2024 yılı itibarıyla 29 yaşındadır.

Spor yazarı Ahmet Çakır hayatını kaybetti: Ahmet Çakır kimdir? Spor yazarı Ahmet Çakır hayatını kaybetti: Ahmet Çakır kimdir?

BERİL POZAM'IN ROL ALDIĞI DİZİLER

Beril Pozam, 2017 yılından itibaren tiyatro ve dizi projelerinde aktif olarak yer almaktadır. 2019 yılında "Afili Aşk" dizisinde Nazmiye Yenge karakteriyle tanınmıştır. Pozam'ın rol aldığı diğer diziler ise "Akrep", "Ada Masalı", "Baba" ve "Yalı Çapkını"dır.

Editör: Ayşegül Yaşar