Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, tur avantajı elde etmek için sahaya çıkacak. İşte maçın detayları...

LUGANO - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off maçında 22 Ağustos Perşembe günü saat 21.30’da Lugano ile karşılaşacak. Karşılaşma, Thun kentinde oynanacak ve S Sport Plus kanalından canlı yayınlanacak.

LUGANO - BEŞİKTAŞ MAÇININ HAKEMİ KİM?

Bu kritik mücadeleyi Danimarkalı hakem Morten Krogh yönetecek. Krogh’a, D. Wollenberg Rasmussen ve Steffen Bramsen yardımcılık edecek.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ SEZON PERFORMANSI

Beşiktaş, 2024-2025 sezonuna Süper Kupa’yı kazanarak başladı ve ligde oynadığı üç maçtan da galibiyetle ayrıldı. Yeni transferler Immobile, Rafa Silva ve Paulista'nın performansı taraftarların yüzünü güldürdü.

LUGANO’NUN AVRUPA PERFORMANSI

Lugano, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda elendiği Fenerbahçe’nin ardından yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor. İsviçre temsilcisi, bu sezon çıktığı 9 maçta 5 galibiyet elde etti.

BEŞİKTAŞ AVRUPA'DA 243. MAÇINA ÇIKIYOR

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Lugano karşısında, Avrupa kupalarında 243. kez sahne alacak. Siyah-beyazlı ekip, bugüne kadar oynadığı 242 maçta 91 galibiyet elde etti.

Amedspor’un önemli rakibi 280 milyon lira harcadı Amedspor’un önemli rakibi 280 milyon lira harcadı

Editör: Ayşegül Yaşar