Ferit Aslan

Geçen sezon şampiyon olan Amedspor kadrosunu kuran ve daha sonra Iğdırspor’u şampiyon yapan teknik direktör Serdar Bozkurt, Amedspor ve rakiplerini değerlendirdi. 

Diyarbakır’ın en büyüğü, yolu 3 kilometre kısaltacak Diyarbakır’ın en büyüğü, yolu 3 kilometre kısaltacak

Amedspor kadrosunu geçen sezon kurun ve devre arasında ayrılan daha sonra son 6 haftada aldığı Iğdırspor4u şampiyon yapan tecrübeli teknik direktör Serdar Bozkurt, CEGA Medya için Amedspor ve rakiplerini değerlendirdi. 

Amedspor Da Teknik Direktor Serdar Bozkurt Ile Yollar Ayrildi 3683

“BÜTÜN LİGLERDE TARİHİN EN KÖTÜ TRANSFER DÖNEMİ GEÇİRİLİYOR”

Bozkurt, ilk 4 haftada birçok takımın hem fiziksel hem de oyun taktiksel anlamda lige hazır olmadığını gördüklerini söyledi. Türkiye liglerinde Süper Ligden 3.Lige kadar belki de tarihin en kötü transfer dönemi geçirildiğini söyleyen Bozkurt, “Futbolcuların istediği yüksek ücretler ile kulüplerin düşündüğü bütçe arasındaki fark maalesef transfer yapmayı engelliyor” dedi.

Eski Hocadan Amedspora Mesaj2“LİG 12. HAFTADAN SONRA ŞEKİLLENECEK”

Teknik direktör Serdar Bozkurt, transfer döneminin sonuna yaklaştıkça daha birçok takımın takviye yapma ihtiyacını buna bağladığını da ifade ederek, “Şu anda sıralamaların çok önemli olmadığını ligin 12. Haftadan sonra şekillenmeye başlayacağını düşünüyorum” diye konuştu. 

F4F9034D E925 4C9E 8Df7 036D0E9Bf58F“EN ÇOK AMEDSPOR’UN ZAMANA İHTİYACI VAR”

Bozkurt, Amedsporun yeni bir yapılanmaya girdiği düşünüldüğünde en çok zamana ihtiyacı olan takımın Amedspor olduğunu söylemeleri gerektiğini ifade etti. Yapılacak takviyelerle takımın güçlenerek üst sıralarda yerini alacağını düşündüğünü söyleyen Bozkurt, “Ersun hocanın tecrübesi ve yüksek vizyonu ile özlenen Süper Lig hasretine sabırlı olunması halinde sezon sonunda ulaşılacağını düşünüyorum” dedi. 

Editör: Ferit Aslan