Çağan Efe Ak, son dönemin en dikkat çeken genç yeteneklerinden biri olarak Deha dizisinde Boran karakterine hayat veriyor. Boran, zenginlik hayalleri kuran, Devran’ın erkek kardeşi ve Ceylan’ın ikizidir. Babasının zengin dünyasında yer almak isteyen Boran, karakter derinliği ile izleyicileri etkilemektedir.

Çağan Efe 2

Spor yazarı Ahmet Çakır hayatını kaybetti: Ahmet Çakır kimdir? Spor yazarı Ahmet Çakır hayatını kaybetti: Ahmet Çakır kimdir?

ÇAĞAN EFE AK KİMDİR?

Çağan Efe Ak, 6 Haziran 2007’de İstanbul’da doğmuş genç bir oyuncudur. Kariyerine küçük yaşlarda reklam filmleriyle başlamış, ardından sinema ve dizilerde çeşitli roller almıştır. İlk sinema filmi Bir Gün Bir Çocuk, ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ve Güldüy Güldüy Show Çocuk gibi yapımlarda yer almıştır. Aynı zamanda başarılı bir seslendirme sanatçısı olan Ak, 2021-2022 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Tozkoparan İskender dizisinde başrol oynamıştır.

DEHA DİZİSİNDE BORAN KARAKTERİ

Deha dizisinde Boran karakteri, Ceylan’ın ikizi ve Devran’ın kardeşi olarak izleyiciyle buluşuyor. Zengin bir hayatın hayalini kuran Boran, hiç görmediği babasının sağladığı imkanların peşinden gitmektedir. Ak, bu karakterle yeteneklerini bir kez daha sergileyerek dizide öne çıkıyor.

İNSTAGRAM HESABI

Editör: Ayşegül Yaşar