Ferit Aslan

Diyarbakır Bağlar Belediyesine Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmalarının tespiti sırasında, Belediyeye ait fidanlık olduğu ancak yapılan tespitlerde fidanlıkta fidan olmadığı ortaya çıktı. 

Bağlar Belediye Meclisi tarafından, bir meclis üyesinin Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Çalışmalarının tespiti için verdiği önerge üzerine yapılan tespit çalışması ile ilgili hazırlanan tespit raporu meclis toplantısında okundu. 

Ersin Tatar Parki AcildiresimERSİN TATAR PARKINDA KAFETERYA HİBE EDİLMİŞ

Bağlar Belediye Meclisinde okunun tespit raporunda, Diyarbakır Havalimanı girişinde yapılan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın adı verilen ve Tatar tarafından açılışı yapılan parktaki 1400 metre kare kullanım alanız olan kafeteryanın hibe edildiği belirtildi. 

22207“20 ÇİM MAKİNASINDAN SADECE 3’Ü ÇALIŞIYOR”

Bağlar Belediyesi sınırlarında belediyenin 71 parkının bulunduğu, ve çim boylarının biçilmediği için çok uzadığı belirtilerek, “Bağlar belediyesine ait 20 çim makinesi bulunmaktadır. 20 çim makinesi içerisinde sadece 3 tanesi çalışmaktadır. Hiç bir çim makinesinin bakım ve onarımı yapılmadığı için 17 çim makinesinin bozuk olduğu tespit edilmiştir.” denildi.

“İŞ MAKİNASI 6 AY AKP MECLİS ÜYESİNİN ÖZEL İŞLERİNDE KULLANILMIŞ”

Bağlar Belediye Meclisinde okunan ve oy birliği ile kabul edilen tespit raporunda, Bağlar belediyesine ait bir iş makinesinin 6 aylık süre zarfında Oğlaklı Mahallesinde AK Parti eski Belediye Meclis Üyesi İhsan Çubuk’a ait özel işlerde kullanıldığının tespit edildiği belirtildi. 

Raw Diyarbakirda 34 Bin Metrekarelik Temapark Hizmete Acildi 456280926“FİDANLIK VAR, FİDAN YOK”

Tespit raporunda, temizlik görevlisi çalışanlara kıyafet- eldiven- ayakkabı- maske verilmediği tespit edildiği belirtilerek, “Bağcılar Mahallesinde Bağlar  Belediyesine ait fidanlığımız bulunmakta fakat fidanlığımızda fidan olmadığı tespit edilmiştir. İlaçlama olmadığı için halk büyük bir tehlike içerisindedir. İlaçlama kuluçka dönemini geçtiği için bu yaz sivrisinek ve büyük derecede böcek artışı olacağı ve bundan kaynaklı sıtma hastalığına yol açacağından dolayı halkımız büyük bir tehlike altındadır” denildi.

Editör: Ferit Aslan