Diyarbakır, yarın akşam oynanacak olan Amedspor-İstanbulspor maçı nedeniyle bugün adeta futbolun zirvesini ağırlayacak. Diyarbakır, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini 2 gün ağırlayacak. 

Amedspor’un rakibi yine maç başı kırmızı kart gördü Amedspor’un rakibi yine maç başı kırmızı kart gördü

Photo 2024 08 18 12 54 28 2

TFF'nin yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF seçimine girmeden önce seçilmesi durumunda Amedspor'un ilk maçını izleyeceğini açıklamıştı. İlk maçın dplasmanda olması nedeniyle TFF Başkanı Osmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır'daki ilk maç için bugün Diyarbakır'a gelecek. 

KULÜPLERİ VE KURUMLARI ZİYARET EDECEK

Diyarbakır'a bugün akşaml saatlerinde gelecek olan TFF Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bugün Ulu Cami ve tarihi mekanları ziyaret ettimten sonra tarihi Cemil Paşa konağında yemek yiyecek. Başkan Hacıoasman oğlu ve beraberindekiler yarın ise, DTSO, Valilik, Diyarbakırspor, Diyarbekirspor ve son olarak Amedspor Kulübünü ziyaaret edecek. 

P H O T O 2024 08 18 12 54 28DİYARBAKIR STADYUMUNDA MAÇI İZLEYECEK

TFF Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri yarın akşam Diyarbakır Stadyumunda Amedspor'un seyircisinin karşısına çıkacağı ilk maçı izledikten sonra Diyarbakır'dan ayrılacak. 

HAKEMLER DİYARBAKIR'DA GELDİ

Amedspor-İstanbulspor maçını yönetecek olan hakem kadrosuda bugün sabah uçağı ile Diyarbakır'a geldi. İstanbul uçağı ile Diyarbakır'a gelen hakemleri ve TFF'nin bazı yetkililerini TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan karşıladı. 

Editör: Ferit Aslan