TFF 2024-2025 yılı yeni futbol sezonunda, Diyarbakır Yerel Amatör liginin isim hakkını ve sponsorluğu Aktepe Group üstendi.

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ile Aktepe Group Yönetim Kurulu Başkanı  Nesih Aktepe arasında, Diyarbakır Süper Amatör, 1. Amatör ve 2. Amatör Lig isim sponsorluğu  sözleşmesi karşılıklı olarak imzalandı.

P H O T O 2024 09 25 17 37 34Bu sponsorluk sözleşmesi, amatör liglerde mücadele eden takımların maddi destek bulmalarına olanak tanırken, aynı zamanda liglerin isim hakkının da Aktepe Group, Diyarbakır Amatör 1 ve 2. ‘Liginde mücadele edecek olan futbol takımlarına nakdi yardım yapacak.

P H O T O 2024 09 25 17 37 35Diyarbakır Amatör Spor kulüpleri Federasyon (ASKF) binasında bir araya gelen Diyarbakır yerel Amatör liglerine sponsorluk, İmza törenine ASKF Başkanı Remzi Dayan, Aktepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Nesih Aktepe, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Gençlik Spor Şube Müdürü Mehmet Çiftçi, TÜFAD Başkanı Abdulsemet Karadaş, Diyarbakır Futbol İl temsilcisi Mehmet Altındağ katıldı.

Amedspor, Diyarbakır Stadyumu için savcılığa başvurdu Amedspor, Diyarbakır Stadyumu için savcılığa başvurdu

P H O T O 2024 09 25 17 38 25Diyarbakır Aktepe Group amatör Lig’i olarak isimlendirilecek olan ligde mücadele edecek süper amatör, 1. Amatör küme ve 2. Amatör küme takımlara destek olarak, lige katılım  bedelleri olan ASKF yıllık ücret bedeli, amatör liglere katılım bedeli, katılım sağlayan takımların 1 (bir) adet antrenör lisans bedeli sponsorun verdiği ücreti sağlayan Aktepe Group firması sponsorluk bedelini Diyarbakır ASKF’ye nakdi olarak ödeyecek.

Editör: Ferit Aslan