Şampiyon olarak bu sezon TFF 1. Ligde mücadele eden Amedspor’a, Diyarbakır Valiliğinin kapıları tam 6 yıl sonra açıldı. 

Medyascope’de yer alan habere göre, bugüne kadar gittiği deplasmanlarda ayrımcılığa uğrayan ve zaman zaman saldırıların hedefi olan Amedspor, geçen sezon 11 yıl sonra şampiyon olarak tarihinde ilk kez TFF 1. Ligine çıktı. 

Diyarbakır’da, 8 yıldır sivil toplum kuruluşları ve Diyarbakırlı iş insanlarının desteği ile ayakta kalan Amedspor’a, tam 6 yıl sonra ilk kez Diyarbakır Valiliğinin kapıları açıldı. 

Amedspor'un eski hocası Türkiye'nin en köklü kulübü ile görüşüyor Amedspor'un eski hocası Türkiye'nin en köklü kulübü ile görüşüyor

G Uy Q Bn A W E A Aa Je JDiyarbakır Valiliğine Murat Zorluoğlu’nun atanması ile Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ve yönetim kurulu üyeleri Vali Zorlooğlu’nu ziyaret etti. Çok olumlu geçtiği belirtilen görüşmede, Amedspor’un taleplerine Vali Zorluoğlu’nun destek sözü verdiği öğrenildi. 

AMEDSPOR SMS İLE YARDIM TOPLAYABİLECEK

Bugüne kadar kulübün ekonomik olarak rahatlatacak olan SMS ile destek toplama talepleri Valilik tarafından reddedilen, Amedspor’a, Vali Zorluoğlu’nun bu konuda da destek sözü verdiği ve Amedspor’un gerekli başvuruları yaparak bunu sağlayabileceği öğrenildi. 

G Uy Q Bn A W Q A Arrf GVALİ İLK KEZ MAÇA GİDECEK

Amedspor Başkanı ile yapılan görüşmeden sonra Amedspor’un bu hafta kendi evinde yapacağı ve TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da izleyeceği maçı, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu’nun da izlemeye gideceği öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan