Süper Ligin son şampiyonu Galatasaray'da, son 6 sezonda oynayan sol bekler arasında yapılan değerlendirmede, en istikrarlı sol ayağın, bu sezon Amedpor'a transfer olan Ömer Bayram olduğu ortaya çıktı. 

2-73Galatasaray'da, son 6 sezon içirisinde, sol bek oynayan futbolcuların takıma katkıları ile ilgili bir çalışma yapıldı. Oyuncuların oynadığı maç, attıkları gol ve yaptıkları asistler bu çalışmada değerlendirildi. 

Son şampiyon Galatasaray'da, 2018-2019 sezonundan bu yana sol bek mevkiinde Nagatoma, Ömer Bayram, Saracchı, Van Aanhold, Leo Duboıs ve Angelino oynadı. 

3-57Süper Ligi hedefleyen Amedspor'un bu sene transfer ettiği Ömer Bayram, son 6 sezonda Galatasaray'da sol bekte oynayan en istikrarlı ve en verimli futbolcu olduğu ortaya çıktı. 

Amedspor'lu Ömer Bayram, Galatasaray'da oynarken, 29 maçta 1 gol attı, 10 gole asist katkısı yaparak, en iyi sol bek olduğunu gösterdi. 

4-504-50

Ömer Bayram, geçen hafta Amedspor'un İstanbulspor ile oynadığı maçtan önceki ter idmanında adalesindeki yırtılma nedeniyle kadrodan çıkartılmıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Amedspor Başkanına mesaj Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Amedspor Başkanına mesaj

Editör: Ferit Aslan