UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Fenerbahçe, Fransa'nın güçlü ekibi Lille'i ağırlıyor. İlk maçta 2-1 mağlup olan temsilcimiz, taraftarının desteğiyle rövanşta iki farklı galibiyet arayacak. Mücadele, 13 Ağustos Salı günü saat 20.00’de Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak ve Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak.

Sarı-lacivertliler, bu zorlu maçta turu geçerek play-off’a kalmayı hedefliyor. Fenerbahçe'nin tek farklı galibiyetinde maç uzatmalara giderken, beraberlik veya mağlubiyet durumunda Avrupa Ligi’ne devam edecek. Rövanş karşılaşmasında İspanyol hakem Jose Maria Sanchez düdük çalacak ve yardımcılıklarını Inigo Prieto ile Juan Lopez Mir üstlenecek.

Amedspor maçının nerede oynanacağı belli oldu Amedspor maçının nerede oynanacağı belli oldu

FENERBAHÇE - LİLLE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yeni sezona Jose Mourinho’nun yönetiminde başlayan Fenerbahçe, hem ligde hem de Avrupa’da başarı peşinde. İlk turda Lugano’yu geçerek bu aşamaya gelen Fenerbahçe, Lille karşısında zorlu bir sınav verecek. Rövanş maçı 13 Ağustos Salı günü saat 20.00’de başlayacak. Fenerbahçe, bu kritik mücadelede iki farklı galibiyet alarak play-off’a kalmak istiyor.

FENERBAHÇE - LİLLE MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan bu önemli karşılaşma, Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi İspanyol Jose Maria Sanchez olacak ve ona aynı ülkeden Inigo Prieto ile Juan Lopez Mir eşlik edecek.

Editör: Ayşegül Yaşar