Amedspor'un, tarihinde ilk kez 1. Lige çıkmasında attığı 19 gol ile önemli katkı sağlayan golcü Berk Ünsal, bu kez yeni takımı ile Diyarbakır'a gelecek. 

141794Amedspor'un, geçen sezon Erokspor'dan aldığı Berk Ünsal, attığı 19 gol ile hem gol kralı oldu hemde Amedspor'un tarihinde bir ilki gerçekleştirmesinde önemli katkı sağladı. 

Süper Ligi hedefleyen Amedspor'un yeni kadrosunda herkes Berk Ünsal'ın takımda kalmasını beklerken, takıma golcü olarak Assombalonga'nın alınması ile Berk Ünsal, takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti. 

Amedspor'un fırsat transferi için son 6 gün Amedspor'un fırsat transferi için son 6 gün

G Jd Xr2K Xk A A 1 V8 1.JpgYönetimin kalmasında ısrar etmesine rağmen Amedspor'da ikinci golcü olarak kalmak istemeyen Berk Ünsal'a, Vansspor, Batman Petrolspor ve Serik Belediyespor talip olmuştu. Amedspor'un, Van yada Batman'a gitmesini istediği golcü Berk Ünsal, Serik Belediyespor ile anlaştı. 

Amedspor taraftarları için güzel bir ayrılık mesajı yayımlayan Berk Ünsal, yeni takımı Serik Belediyespor ile Diyarbekirspor'un aynı grupta bulunması nedeniyle bu sezon Diyarbakır'a gelecek. 

Whatsapp Gorsel 2024 04 07 Saat 15 23 47 D6C22E49

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 15 Eylül tarihinde oynanacak 3. hafta maçında, Diyarbekirspor, Berk Ünsal'ın kadrosunda olduğu Serik Belediyespor'a ağırlayacak. 

Editör: Ferit Aslan