Mesaj Haberleri

mesaj haberleri ve güncel mesaj gelişmeleri, mesaj ile ilgili tüm video, mesaj fotoğrafları ve mesaj haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNDEM

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Diyarbakır ve Mardin'de meydana gelen yangınlarda yaşamlarını yitiren vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Amedspor

Amedspor’u şampiyon yaptıktan sonra Amedspor yönetimi ile yollarını ayıran teknik direktör Mesut Bakkal, Amedspor taraftarları için özel mesaj yayımladı.

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, annesini kaybeden Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’ya avukatları aracılığı ile başsağlığı mesajı gönderdi.

Amedspor

Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, Amedspor'a karşı en iyi şekilde oynayacaklarını, yenilmeleri halinde ise Amedspor’u alkışlayarak göndereceklerini söyledi.

Genel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla video mesaj yayımladı.

GÜNCEL

Kadınlar Günü, kadınların başarılarını kutlamak ve haklarını savunmak için önemli bir fırsat. Peki, siz hayatınızdaki kadınlara ne mesaj göndermek istersiniz?...

Eğitim

ÖSYM, Milli Savunma Üniversitesi sınavına, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayanların da alınacağına dair mesajın, sınav görevlilerine yanlışlıkla gönderildiğini açıkladı.

Amedspor

Amedspor’un transfer döneminin son gününde renklerine kattığı genç golcü Yakal Taylan, Diyarbakır’da ilk mesajını CEGA Medya'ya verdi.

SİYASET

HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu için sosyal medyada hesabında teşekkür mesajı paylaştı.

Yaşam

Cuma günü, Müslümanlar için en kıymetli ve bereketli gündür. Bu mübarek günde sevdiklerinize dua etmek ve onlara güzel sözler göndermek...

Özel Haber