İsmail Hacıoğlu ile Ocak ayında barışan, ancak Ağustos'ta yollarını ayıran Duygu Kumarki ilgili detaylar haberimizde...

Teşkilat dizisinin 5. sezon yayın tarihi açıklandı: Ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin 5. sezon yayın tarihi açıklandı: Ne zaman başlayacak?

İSMAİL HACIOĞLU VE DUYGU KUMARKİ'NİN İNİŞLİ ÇIKIŞLI İLİŞKİSİ

İsmail Hacıoğlu ve Duygu Kumarki, 2015 yılında boşandıktan sonra 2024'ün başında tekrar bir araya geldi. Ancak bu birliktelik uzun sürmedi. Ağustos ayında Duygu Kumarki, sosyal medya hesabından yollarını ayırdıklarını duyurdu. Kumarki, "Eski eşim ile yeniden ortak bir yaşam sürmeye başlamıştık. Ancak kısa bir süre önce karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık" açıklamasında bulundu.

DUYGU KUMARKİ'NİN HAYATI VE KARİYERİ

20 Şubat 1983'te İstanbul'da doğan Duygu Kumarki, Cagaloğlu Anadolu Moda Tasarım Meslek Lisesi'nde eğitim aldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi görerek sanat kariyerine dansçı olarak adım attı. Gece kulüplerinde sahne almasının yanı sıra, çeşitli projelerde koreograf olarak çalıştı. Ayrıca, müzik dünyasında vokalist olarak da tanındı.

Kumarki, 2016 yılında İsmail Hacıoğlu ile evlendi ve çiftin Yemin adında bir kızları oldu. 2020'de sona eren bu evlilik, 2024'ün başında kısa bir süreliğine yeniden başladı. Ayrılığın ardından Kumarki, sosyal sorumluluk projelerine yoğunlaştı ve Türkiye genelinde dezavantajlı okullara yönelik yardım kampanyaları düzenledi.

Editör: Ayşegül Yaşar