Amedspor’un 5 haftadaki istikrarlı futbolcuları belli oldu Amedspor’un 5 haftadaki istikrarlı futbolcuları belli oldu

İrfan Gözen 

Kocaelispor maçının İstanbul'da oynanmasına Valilik onay vermeyince Amedspor saha arayışına başladı. 

Diyarbakır stadyumunun bakımda olması nedeniyle Kocaelispor maçını Olimpiyat Stadında oynamak isteyen Amedspor, İstanbul İl güvenlik kurulundan çıkan olumsuz kararla rotayı farklı illere çevirdi. Gündemde maçı ileri bir tarihe ertelemek de var. 

P H O T O 2024 08 22 12 44 58Trendyol 1. Ligin 3. haftasında Çarşamba akşamı Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Amedspor'da gündem bir yandan da 4. hafta yapılacak Kocaelispor karşılaşması. 

Diyarbakır stadyumunun zemininin bozuk olmasından dolayı karşılaşmayı İstanbul'da oynamak isteyen Amedspor'a, federasyonun onay vermesine rağmen, İstanbul İl güvenlik kurulundan olumsuz yanıt geldi. 

“ANTALYA BAŞVURUMUZ OLUMSUZ SONUÇLANDI”

Konuyla ilgili CEGA Medya'ya konuşan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, alternatif illere baktıklarını belirterek, "İstanbul'da oynamak isterdik ama başvurumuz olumsuz sonuçlandı. Alternatif Antalya düşünüyorduk o da olmadı. Bazı stadyumlarda Passolig sistemi olmadığı için çok fazla alternatifimiz yok” dedi.

Mf1G G Z F F Rk P O05J Uf X Qg“İLK TALEBİMİZ, MAÇIN ERTELENMESİ”

Sahalarının bakımda olduğu için Diyarbakır'da oynamalarının zor olduğunu söyleyen Başkan Elaldı, “Şu anda ilk talebimiz maçın ileri bir tarihe ertelenmesi. Milli maç arasında oynanabilir diye bir talebimiz oldu. Karara göre Adana için ve farklı bir stat için görüşmelerimiz olabilir. Bu da kabul edilmezse stat arayışlarımız devam edecek" dedi.

Editör: Ferit Aslan