KPSS Alan Bilgisi oturumlarının sonuncusu bugün gerçekleştirildi. 10:15'te başlayan sınavda adaylara 120 soru için 160 dakika süre verildi. Sınav 12:55 itibariyle sona erdi.Adaylar sınavın tamamlanmasının ardından soru ve cevaplar için ÖSYM tarafından yapılacak olan açıklamaya gözünü dikti. Peki KPSS Alan Bilgisi Soru ve cevapları yayımlandı mı? KPSS Alan Bilgisi soru ve cevapları ne zaman saat kaçta yayımlanacak?

KPSS ALAN BİLGİSİ OTURUMLARI TAMAMLANDI

KPSS Alan Bilgisi 1 ve 2. oturumları dün gerçekleştirildi. Dün gerçekleştirilen ilk oturum Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri alanında gerçekleştirilirken ikinci oturum öğleden sonra Hukuk, İktisat, Maliye alanlarında gerçekleştirildi.

3. ve son oturum olan İşletme, Muhasebe, İstatistik Alan Bilgisi sınavı ise 21 Temmuz sabah 10:15'te başladı. Adaylara her bir alan için 40 soru olmak üzere toplamda 120 soru yöneltildi ve 160 dakika süre verildi. Sınav 12:55 itibariyle sona erdi. Alan Bilgisi oturumları böylelikle tamamlandı. 

2024-2025 eğitim yılında okullar ne zaman açılacak? 2024-2025 eğitim yılında okullar ne zaman açılacak?

KPSS ALAN BİLGİSİ SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?

12:55'te sona eren KPSS Alan Bilgisi son oturumunun ardından ÖSYM tarafından sınav soru ve cevapları adayların erişimine açılması bekleniyor. 

KPSS ALAN BİLGİSİ SINAV SORU VE CEVAPLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Ayşegül Yaşar