Bir Gece Masalı oyuncuları kimlerdir, nerede çekiliyor? İşte dizi konusu Bir Gece Masalı oyuncuları kimlerdir, nerede çekiliyor? İşte dizi konusu

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dün gece ekranlara gelen son bölümde, yarışmacı adayları arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. İki etaplı bu zorlu yarışta, şeflerin seçtiği ana malzemelerle hünerlerini sergileyen yarışmacılardan biri, MasterChef ana kadrosuna girmeyi başardı. Peki, MasterChef Türkiye’te ana kadroya kim girdi? İşte, detaylar...

14 Temmuz tarihli son bölümde, ilk grupta yer alan 10 yarışmacı adayı ana kadroya girebilmek için yeteneklerini sergiledi. Şefler Danilo, Mehmet ve Somer’in zorlu değerlendirmeleri sonucunda, gece boyunca heyecan dolu anlar yaşandı. İlk etapta profiterol yapımıyla başlayan yarışma, yaratıcılık turunda kuzu but kullanımıyla son buldu.

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yarışmacılar ilk olarak profiterol yapımı için kolları sıvadı. Mehmet, Danilo ve Somer Şef'in verdiği 60 dakikalık süre içinde en iyi profiterolü yapmak için ter döken yarışmacılar, tüm hünerlerini sergiledi. Bu etapta öne çıkan isimler Bera, Deniz, Bartu, Onur ve Sevdet oldu. Şeflerin dikkatli değerlendirmeleri sonucu, bu beş yarışmacı yaratıcılık turuna yükseldi.

YARATICILIK TURU

Gecenin ikinci etabında ise yarışmacılar, kuzu but ile yaratıcı yemekler hazırlamak için mücadele etti. Şefler, yarışmacılara 45 dakikalık süre tanıdı ve bu sürenin sonunda hazırlanan yemekleri dikkatle tadıp değerlendirdi. Bu zorlu turda Ümmühan, Onur ve Bartu, şeflerin beğenisini kazanarak öne çıkan isimler oldu.

Masterchef Onur Uresin Kimdir Kac Yasinda Nereli

MASTERCHEF TÜRKİYE’TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Finalde Onur ve Bartu, yeteneklerini bir kez daha sergilemek için karşı karşıya geldi. İki yarışmacının da ortaya koyduğu yaratıcı ve lezzetli yemekler arasında seçim yapmak şefler için hiç de kolay olmadı. Ancak, gecenin sonunda Onur, rakiplerinden daha başarılı bir performans sergileyerek MasterChef Türkiye 2024 ana kadrosuna girmeyi başardı.

Editör: Ayşegül Yaşar