Geçmişte 8 yl birlikte çalışan ve her biri için Amedspor deneyimi ilk olan Mesut Bakkal, Ersun Yanal ikilisi için şampiyonluk konusunda tarih tekerür eder mi sorusunun yanatını sezon sonunda gereceğiz. 

1-90

BAKKAL İLK KEZ ÇALIŞTIRDIĞI 2. LİG TAKIMINI ŞAMPİYON YAPTI

Geçmişte Denizlispor'da Ersun Yanal ile birlikte takımı şampiyon yapan tecrübeli teknik direktör Mesut Bakkal, tariyirinde ilk kez geçen sezonun ikinci devresinde 2. Lig ekibi olan Amedspor'un başına geçti. Amedspor'un sezon sonunda şampiyon yapan Bakkal, ilk kez çalıştırdığı bir ikinci lig takımını şampiyon yaparak kariyerindeki ilk şampiyonluğunu yaşamış oldu. 

A M E D S P O R B A K K A LERSUN YANAL İLK KEZ BİRİNCİ LİG TAKIMI ÇALIŞTIRIYOR

Kariyerinde, A Milli Takımı, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi büyük kulüpleri çalıştıran ünlü teknik direktör Ersun Yanal, ilk kez birinci lig ekibi olan Amedspor'u çalıştırıyor. Geçmişte yardımcılığını yapan ve A Milli Takımda da birlikte çalıştığı Mesut Bakkal'ın, 11 yıl sonra şamhiyon yaparak birinci lige çıkırdığı Amedspor'u, Ersun Yanal, süper lige çıkaracak mı, tarih tekerür eder mi, herkesin merak ettiği konu bu oldu. 

Ersun Yanal Diyarbakir Da 6320

Amedspor ilk galibiyeti sahada ve tribünde böyle kutladı Amedspor ilk galibiyeti sahada ve tribünde böyle kutladı

Mesut Bakkal ilk kez çalıştırdığı 2. Lig ekibini şampiyon yapıp 1. Lige çıkarırken, "Hocam" dediği Ersun Yanal da ilk kez çalıştırdığı 1. Lig ekibi olan Amedspor'u şampiyon yapacak mı, sezon sonunda yanıtını bulacak bir soru olarak sorulmaya başlandı. 

Teknik direktörlük kariyerleri Denizlispor'da başlayan Ersun Yanal-Mesut Bakkal ikilisi geçmişte birlikte çalıştıkları dönemde Denizspor'u şampiyon yapmışlardı. 

Editör: Ferit Aslan