Sevilen oyuncu Neslihan Atagül ve meslektaşı Kadir Doğulu, 2016 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdürüyor. Ünlü çift, geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyurmuş ve bu haber hayranları arasında büyük heyecan yaratmıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Atagül, İtalya'da katıldığı Verissimo adlı programda, bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. 

“BİR OĞLUMUZ OLACAK!”

Verissimo programında yaptığı açıklamalarla hayranlarını sevindiren Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile birlikte bir erkek bebek beklediklerini duyurdu. Bu haber, çiftin takipçileri arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Atagül, hamilelik sürecini keyifle geçirdiğini ve heyecanla bebeğini kucağına almak için gün saydığını belirtti.

Un M Dqpn Rs Eu2 Cy0 C0 Ig E Bg

BİR ANNE OLARAK DİLEKLERİ

Programda kendisine yöneltilen "Oğlunuza katmak istediğiniz şey ne olur?" sorusuna Neslihan Atagül içtenlikle cevap verdi. Atagül, "Oğluma öncelikle kendi olabilmeyi, ülkesini sevmeyi ve dünyadaki tüm medeniyetleri keşfetme heyecanını katmak isterim," diyerek, hem bir anne olarak hem de bir dünya vatandaşı olma bilinciyle oğluna nasıl bir yol göstermek istediğini anlattı. 

Shōgun dizisi: Konusu ve oyuncuları 2024 Shōgun dizisi: Konusu ve oyuncuları 2024

EVLİLİKLERİNDEKİ MUTLULUK DEVAM EDİYOR

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun ilişkisi, birlikte rol aldıkları "Fatih Harbiye" dizisi setinde başlamış, ikilinin arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüştü. 2016 yılından bu yana evli olan çift, şimdi ise ilk bebeklerini bekliyor. Atagül, hamilelik haberini daha önce şu sözlerle duyurmuştu: “Bir süre daha bu mutluluğumuzu mahrem tutmak isterdik. Velhasılkelam; biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz.” Bu açıklama, ünlü çiftin özel hayatını gözlerden uzak tutmaya çalıştığını ve hayatlarındaki bu güzel dönemi dinginlikle yaşadıklarını gösteriyordu.

Editör: Ayşegül Yaşar