Daha önce Ronaldo’nun Amedspor’a evet dediğini yayımlayan spor basını, bu kez Pepe’ye Amedspor’un teklif götürdüğünü yazdı. 

Amedspor'un eski hocası Türkiye'nin en köklü kulübü ile görüşüyor Amedspor'un eski hocası Türkiye'nin en köklü kulübü ile görüşüyor

Avrupa Şampiyonasında 41 yaşında olmasına rağmen Portekiz milli takımında forma giyerek dikkatleri üzerine çeken Pepe’nin, Amedspordan transfer teklifi aldığı iddia edildi. 

10072024003527 5774043 35

Daha önce Ronaldo gibi bir çok ismin Amedspor’un tekliflerine , “Evet” dediğini yazarak, akla hayale gelmeyen transfer haberlerine imza atan Fotospor Gazetesi, bu kez başka bir yıldıza Amedspor’un teklif götürdüğünü yazdı. 

Gazete, Brezilya Bolavip raporuna dayandırdığı haberinde, Amedspor'un Portekiz Milli Takımı'nda forma giyen defans oyuncusu Pepe'yi transfer etmek için teklif yaptığını iddia etti. 

Brezilya ve Katar’dan da teklifler aldığı belirtilen ve 2 yıl daha futbol oynamak istediği belirtilen Pepe’ye, Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'daki kulübü Al-Nassr'dan teklif geldiği belirtildi. 

Editör: Ferit Aslan