Amedspor ile İstanbulspor arasında oynanan karşılaşma sırasında saha zemininde yaşanan sorunlar nedeniyle her iki takım Teknik Direktörleri ve yönetimi bu durumdan şikayet etmişti.

Fenerbahçe-Galatasaray maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? Tarihler açıklandı Fenerbahçe-Galatasaray maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? Tarihler açıklandı

Saha zeminin maç oynanamayacak kadar kötü olması, Amedspor yönetimini bundan sonraki maçları nerede oynayacağı konusunda karar kara düşündürmeye başladı. 

A A 20240819 35441168 35441167 A M E D S P O R T I F F A A L I Y E T L E R U G U R O K U L L A R I I S T A N B U L S P O R

Saha arayışı devam ederken komşu il Batman'ın DEVA Partili Milletvekilinden davet geldi.

Ekmen, Diyarbakır Stadyumu’nun zemininde yaşanan sorunlar nedeniyle TFF 1. Lig’de mücadele eden Amedspor’un maçlarının Batman’da oynanmasını önerdi. 

Unknown-77

“BATMAN, AMEDSPOR'UN İKİNCİ EVİ GİBİDİR”

Ekmen, Amedspor’un başarılı olmasını dilediğini belirterek, Diyarbakır Stadyumu’nda tespit edilen zemin probleminin hızlı bir şekilde çözülmesini umduğunu ifade etti.

Amedspor’un bölgenin gözbebeği bir takım olduğunu vurgulayan Ekmen “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Diyarbakır ziyareti sezon için güzel bir başlangıç oldu. Ancak, bu maçta saha zemininin sezona hazır olmadığı yönünde tespitler yapıldı. Umarım bu sorun en kısa sürede çözülür. Ancak başka bir sahada maç oynanması gerekirse Batman, Amedspor'un ikinci evi gibidir. Böyle bir durumda, Amedspor’un maçlarını Batman’da oynamasını arzu ederiz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ