Dünyanın en büyüğü Ankara’da yapılacak Dünyanın en büyüğü Ankara’da yapılacak

Şahan Gökbakar’ın Marmaris’teki villası hakkında ortaya atılan kaçak yapı iddiaları gündeme damga vurdu. 2018 yılında Marmaris Delikyol Koyu'ndan aldığı evin kaçak olduğu ve yıkım kararının bulunduğu iddialarına karşı, Gökbakar sessizliğini bozdu. Fatih Altaylı’nın sert eleştirileri üzerine Gökbakar, Instagram'dan yaptığı açıklamada, villanın tek katlı bir köy evi olduğunu, herhangi bir ek inşaat yapmadığını ve evinin izinsiz olmadığına dair belgeleri olduğunu belirtti.

Altaylı’nın sert açıklamalarına yanıt veren Gökbakar, kullanılan fotoğrafların gerçeği yansıtmadığını, evinin iki katlı olmadığı ve iddiaların yanlış olduğunu ifade etti. Sosyal medyada gündeme gelen "Özel mülktür girilmez" tabelası ve izinsiz iskele konusuna da değinen komedyen, bu tabelayı kaldırdığını ve alanla ilgili gerekli izinlerin önceki mal sahibi tarafından alındığını dile getirdi.

NE OLMUŞTU?

Gökbakar, Marmaris’teki villasının önüne izinsiz iskele yaptırdığı ve sahile "Özel Mülktür Girilmez" tabelası astığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Bu durum, koydaki teknelerden görüntülenip sosyal medyada paylaşılmış ve büyük yankı uyandırmıştı. Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından başlatılan inceleme sonrasında, Gökbakar sahildeki tabelayı kaldırmıştı. Ancak, Fatih Altaylı’nın eleştirilerine maruz kalan ünlü komedyen, açıklamalarında iddiaların haksız ve yanlış olduğunu belirtti.

Editör: Ayşegül Yaşar