Türkiye’de, 15 şehirde 20’nin üzerinde şubesi bulunan Fizyoterapi Merkezleri zinciri olan Fizyoform, en büyük şubesini Diyarbakır’da açtı. 

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi Stadyum yolu üzerinde 4 aylık bir çalışma sonucu hazır hale getirilen Fizyoform Diyarbakır Şubesi, bugün görkemli bir tören ile açılışını gerçekleştirdi. 

P H O T O 2024 08 05 20 58 12Diyarbakırlı Fizyoterapist Mustafa Yakut tarafından kurulan Fizyoform’un açılışına, TBMM Meclis İdare Amiri ve DEM Parti Milletvekili Saliha Aydeniz,  Merkezin kurucusu Zafer Aksungur, Türkiye’nin değişik illerindeki merkezlerin kurucuları, Fizyoterapistler, ve çok sayıda davetli katıldı. 

1-100Törende konuşan Fizyoform kurucusu Zafer Aksungur, Mustafa Yakut ile tanışma hikayelerini anlatarak, Diyarbakır şubelerinin zincirin en güzel ve en büyük şubesi olduğunu ve Diyarbakır’ın bu anlamda çok şanslı olduğunu söyledi. 

3-39Diyarbakır’daki şubenin kurucusu Fizyoterapist Mustafa Yakut ise, davetlilere teşekkür ederek, “Kimsenin ayağına taş bile değmesini istemeyiz. Ama biz yine buradayız. Kentimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

RTÜK Başkanı Şahin Narin Güran cinayetiyle ilgili uyarıda bulundu RTÜK Başkanı Şahin Narin Güran cinayetiyle ilgili uyarıda bulundu

4-35Diyarbakır’daki Şubede, Manuel terapi, reformer pilates, klinik pilates, skolyoz terapisi, hamile pilatesi, kadın sağlığı, erkek sağlığı, pelvik taban terapisi, sporcu yaralanmaları, lenfödem terapisi ve fizyoterapi hizmetleri sunulacak. 

Editör: Ferit Aslan