TFF 1. Liginde kalıcı olmak istemeyen ve Süper lige çıkmak isteyen Amedspor'da, transfer çalışmaları devam ediyor. Takımın ilk 11'inde şans bulamayacağını düşünen Serkan Odabaşoğlu'nun ayrılma durumu güncelliğini koruyor. 

P H O T O 2024 08 27 19 10 28Amedspor'un tarihinde ilk kez 1. Lige çıkan şampiyon kadrosunda yer alan ve 10 numara mevkisinde oynayan Serkan Odabaşoğlu'nun talipleri olduğu ancak, yönetimin transferine onay vermediği öğrenildi.

Geçen sezon Amedspor'da 2 gol ve 5 asist ile takıma önemli katkı sağlayan 29 yaşındaki ligin tecrübeli ismi Serkan Odabaşoğlu'nu, 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Elazığspor'dan ciddi ve ısrarlı teklif aldığı belirtildi.

Photo 2024 08 27 19 10 29 2Elazığspor'un, orta saha açığını Serkan transferi ile çözmek istediği, ilk 11'de şans bulmama ihtimaline karşı Serkan'ın da Amedspor'dan ayrılmak istediği iddia edildi.

Amedspor yönetimi ve teknik direktör Ersun Yanal'ın ise, ısrarlı Elazığspor tekliflerine 2025 yılı Haziran ayına kadar sözleşmesi devam eden Serkan'a ihtiyaç olduğu gerekçesiyle onay vermediği öğrenildi.

Şanlıurfa sahasını vermedi, Amedspor maçı için yeni karar Şanlıurfa sahasını vermedi, Amedspor maçı için yeni karar

Editör: HABER MERKEZİ