Amedspor, Galatasaray modeline geçiliyor Amedspor, Galatasaray modeline geçiliyor

Şampiyon olup bu sezon Trendyol TFF 1. Liginde mücadele edecek olan Amedspor için Diyarbakır Stadyumu baştan sona yenilendi. Yaklaşık 7 milyon harcama yapılan stadyumda, hazırlıklar yüzde 80 oranında tamamlanırken, Passolig sistemlerinin beklendiği öğrenildi. 

3-35Amedspor'un 1. Lige çıkması ve Diyarbakır Stadyumunun 1. Lig standartlarına uygun hale getirmesi aylardır çalışmalarını sürdüren Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ile Kayapınar Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü, çalışmalarını yüzde 80 oranında tamamlandı. 

2-48Diyarbakır Stadyumunun çimleri tamamıyle yenilenirken, kırılan 1300 koltuk yenilendi. Passolig sistemi için koltuklar numaralandırılırken, stadyumun Amedspor'un evinde yapacağı karşılaşmaya yetiştirileceği belirtildi.

1-96ISINMA ALANINA ÖZEL ÇİM EKİLECEK

Yetkililer, saha kenarında yedek futbolcuların ısındığı alanın daha çok yıpranması nedeniyle hibrit çim ile çimlendirilmesi için malzeme beklendiğini de ifade ederek, yayıncı kuruluş için internet altyapı çalışmalarının da tamamlandığını ifade ettiler. 

4-32PASSOLİG SİSTEMLERİ BEKLENİYOR

Diyarbakır Stadyumuna şimdiye kadar yakmlaşık 7 milyon bir harcama yapılarak sezona hazır hale getirildiğini belirten yetkililer, şu anda Passolig sistemine geçilmesi nedeniyle Passolig yetkililerinin gelip sistemleri kurmasını beklediklerini söylediler.

Editör: Ferit Aslan