Amedspor taraftarı olarak bilinen Diyarbakırlı Deniz Undav, Bundesliga’da takımı Stuttgar’dı son dakikada attığı gol ile yenilgiden kurtardı. 

Torjubel Des Torschutzen Serhou Guirassy Vfb Stuttgart Jubel Und Freude Bei Deniz Undav Vfb Stuttgart DeutschlandAMEDSPOR’LU DENİZ, SON DAKİKADA TAKIMINI KURTARDI

İngiltere Premier lig takımlarından Brighton’dan 30 milyon Euro’ya 2 sezondur kiralık oynadığı Bundesliga ekibi Stuttgard’a transfer olan Deniz Undav, bugün sezonun 5. Maçında Wolsburg ile karşılaştı. Maça yedek olarak başlayan ve aynı zamanda Alman Milli Takımı oyuncusu olan Deniz Undav, yedekten girdiği maçta 9+7 dakikada attığı gol ile takımının sahadan 2-2 ayrılmasına ve yenilgiden kurtulmasını sağladı. 

Amedspor rakibine adeta gol yağdırdı Amedspor rakibine adeta gol yağdırdı

Wolfsburg Stuttgart Maci Ne Zaman Saat Kacta Ve Hangi Kanalda Canli Yayinlanacak Almanya Bundesliga AncyDİYARBAKIRLI DENİZ BUNDESLİGA’NIN GOL KRALI

Deniz Undav’ın oynadığı Stuttgard, 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 8 puan ile 8. Sırada yer alırken, attığı 14 golün 4’ünü Deniz Undav kaydetti. Deniz Undav Bundesliga’da gol krallığında, 5 futbolcu le birlikte 4 gol ile birincilik sırasında yer alıyor. 

Diyarbakırlı Deniz Undav’ın takımı Stuttgard, ligde 14 gol ile en çok gol atan takımlar arasında ikinci sırada yer alırken, en çok gol yiyen takımlar arasında 10 gol ile 6. Sırada yer alıyor.

Editör: Ferit Aslan