Kocaeli Kartepe'deki birinci kamp dönemini tamamlayan Amedspor'da futbolculara iki gün izin verilirken, Teknik Direktör Ersun Yanal, hem kampı değerlendirdi, hem de yeni hedeflerini.

Kulüp tarihinde ilk kez 1. Lige çıkan Amedspor'un tek hedefinin Süper Lig olduğunu belirten Teknik Direktör Yanal, "Şunu söylemeliyim ki, başta yönetimimiz olmak üzere herkesin tek bir hedefi var, o da bu sezon Süper Lig‘e çıkmak"dedi

Şampiyonluk yolunda kat edilecek mesafede sadece takımın oluşumu değil, tüm futbol altyapısını meydana getirecek ekipmanların hazırlanmasının ve kurumsallaşmanın da çok önemli olduğunu vurgulayan Yanal, şöyle dedi:

"Bu hedef için yoğun çabalar bütün herkes tarafından yürütülüyor. Başarıya ulaşabilmek için öncelikle futbol takımımızın bu yarışta favori olacak ve sonucu alacak güce kavuşturulması geliyor. Bunun için son derece titiz bir çalışma içindeyiz. Bu çalışmada zorluklarımız var çünkü yeni bir takım kuruyoruz. Oluşturacağımız yeni takımın oyuncularını seçmek ve onları bir araya getirmek oldukça koordinasyon isteyen bir iş. İlk kamp döneminde ancak bu oluşumun üç tanesini tamamladık, takviye yaptık."

I M G 9451-1

Oyuncularının kamp dönemindeki çalışma temposu ve iyi niyetlerinden memnun olduğunu belirten Yanall,  "Ama sürekli gelişmek ve eksiklerimizi tamamlamak zorundayız. Bunu da biliyoruz"diye konuştu.

Amedspor’un rakibi yine maç başı kırmızı kart gördü Amedspor’un rakibi yine maç başı kırmızı kart gördü

İKİNCİ KAMP TA AYNI YERDE

Kartepe’deki ikinci kamp döneminde listelerindeki oyuncuları bir araya getirmek için yoğun bir çalışma ve birliktelik için büyük adımlar attıklarını anlatan Yanal, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Çok az kaldı ve ikinci kamp döneminde ligler başlamadan ana kadromuzu bir araya getirmek ve en kısa zamanda bir takım olgusunu yaratarak yarışta ipi göğüslemek için emin adımlarla yol almak niyetindeyiz. Birçok avantajımız var. Özellikle Amedspor taraftarlarının göstermiş olduğu gayret ve arzu bizi çok heyecanlandırıyor. Bu büyük kitlelere ulaşmış ve büyük sevgi içerisinde karşılanan bir hareket. Bu hareket Türk futboluna da ayrı bir dinamiklik katacak ve sisteme büyük katkısı olacak. Biz bütün bu sorumluluklarımızı bilerek yönetim ve teknik kadromuzla uyumlu bir şekilde çalışmaktayız. Sonucu almak için her türlü gayret sarf edilmektedir."

Editör: HABER MERKEZİ