Cega Medya Temsilcisi Eyüp Kaçar, Zonguldak, Gaziantep ve Tabzon Bölge Müdürlüklerinin ardından Basın İlan Kurumu, Diyarbakır Bölge Müdürlüğü görevine başlayan Ali Nuhoğlu’nu ziyaretinde haber çalışmaları hakkında bilgi verdi.

BİK Bölge Müdürü Nuhoğlu ise Diyarbakır’a yaklaşık 10 yıl önce de gelip kurumsal çalışmalarda bulunduğunu belirterek, bu nedenle Diyarbakır ve ilçelerindeki yerel basın kuruluşlarını yakından tanıdığını söyledi.

Whatsapp Image 2024 09 17 At 14.09.20

Diyarbakır’da yerel medyanın güçlü olduğuna işaret eden Nuhoğlu, BİK’teki mesai arkadaşlarıyla bölge illerine hizmet etmek için çaba gösterdiklerini de kaydetti.

ALİ NUHOĞLU KİMDİR

1988 yılında Of’ta doğan Nuhoğlu, ilk ve orta öğrenimini Hayrat’ta tamamladı. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden 2010 yılında mezun olduktan sonra 2011 yılında Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nde kontrol memuru olarak göreve başladı. 5 yıllık süre içerisinde yerel ve ulusal bazda çok sayıda gazetede denetim faaliyeti gerçekleştiren Nuhoğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğünce 2016’da Basın İlan Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğüne atandı. 

Diyarbakır'a geliyor, açıklamalarda bulunacak Diyarbakır'a geliyor, açıklamalarda bulunacak

2018 yılı Temmuz ayında Gaziantep Bölge Müdürlüğü’ne  2020 yılı Şubat ayında ise Trabzon Bölge  Müdürlüğü görevine atanan Nuhoğlu, 1 Ağustos 2024’te Diyarbakır Bölge Müdürlüğü görevine getirildi.

Editör: Özgür Ayaydın