Bu hafta sinemaseverlerin beğenisine sunulacak olan filmler belirlendi. Yarın vizyona girecek 10 filmin konusu şöyle:

GÖZLERİNİ KIRP

Yönetmenliğini Zoë Kravitz'ın yaptığı ve Naomi Ackie, Channing Tatum, Alia Shawkat'ın rol aldığı ''Blink Twice- Gözlerini Kırp''
zengin bir iş insanının davetine katılan genç bir kadının yaşadıklarını anlatıyor.

ÖLÜMSÜZ

Yönetmen koltuğunda Rupert Sanders'ın oturduğu, Bill Skarsgård, FKA Twigs, Danny Huston'un oynadığı ''The Crow-Ölümsüz'' vahşi bir cinayete kurban giden genç aşıkların hikayesini konu ediyor.

MAHŞERİN ÜÇ DELİSİ

Hastaneye nakilleri sırasından suçlular ile karıştırılınca kendilerini aksiyon dolu bir maceranın içerisinde bulan üç hastanın hikayesini anlatan filmin yönetmenliğini Hüseyin Eleman yaparken, oyuncu kadrosunda ise Başak Daşman, Yüksel Ünal ve Mustafa Şen yer alıyor.

TİLKİ VE TAVŞAN: LORMAN MACERASI

Haftanın animasyon filmi ''Fox and Hare Save the Forest -
Tilki ve Tavşan: Orman Macerası'' filminin yönetmenliğini Mascha Halberstad yaptı. Filmin oyuncu kadrosunda da Rob Rackstraw, Dan Renton Skinner, Jamie Quinn bulunuyor.

Filmde, ormanı tehlikeden kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan bir grup hayvanın hikayesi anlatılıyor.

THE HUNTED

Korku ve gerilim filminin yönetmenliğini Louis Lagayette yaparken, oyuncular kadrosunda da Lily Banda, Alec Newman, Raj Bajaj yer alıyor.

The Hunted, tekneleri alabora olduktan sonra zengin Avrupalılar tarafından kurtarılan bir grup göçmenin hikayesini konu ediyor.

LAVİNYA

Dram-Gerilim türündeki filmin yönetmenliğini Can Varol yaptı.
Pelin Bölükbaş, Eser Karabil, Şahin Sancak'ın rol aldığı Lavinya filmi, üniversiteden beri birlikte olan bir çiftin hayatına odaklanıyor. 

ZİLL EL CİN

Dram, Korku, Gerilim filmi Zill El Cin'in yönetmenliğini Nayla Al Khaja yaparken, oyuncular da Jefferson Hall, Faten Ahmed, Noura Alabed'ten oluşuyor. 

Sayburç Ören Yeri'nde kazı çalışmaları Sayburç Ören Yeri'nde kazı çalışmaları

Film, çocuğunun cinler tarafından ele geçirildiğine inanan bir annenin yaşadıklarını anlatıyor.

CANTERVILLE'IN GİZEMLİ ŞATOSU

Haftanın diğer animasyon komedi filmi Canterville'in Gizemli Şatosu filminin yönetmenliğini Kim Burdon, Robert Chandler üstlenmiş. Stephen Fry, Freddie Highmore, Hugh Laurie'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin konusu kısa şöyle:

''Merhum Canterville'li Sir Simon'ın ruhu, 300 yılı aşkın bir süredir İngiltere'nin kırsal kesimindeki atalarının evinde yaşar. O zamandan beri, her yeni sakini kolaylıkla korkuttu, böylece kimse tekin olmayan Canterville Kalesi'nde uzun süre dayanamadı.

HANÇER

İbrahim Vurmaz'ın Kenan Yeşildağ ile yönetmenliğini yaptığı ve rol aldığı film hayatı gün geçtikçe kötüye giden bir adamın yaşadıklarını konu ediyor. 

Filmin oyuncuları arasında İbrahim Vurmaz, Çağrı Tokalı ve Sancak Bayraktar yer alıyor.

BEN BABAYIM

Murat Uygur'ın yönetmenliğini yaptığı, Abdullah Aslan, Metin Keçeci, Levent Çakır'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin konusu kısaca şöyle:

''Ailesiyle birlikte Şanlıurfa’da yaşayan Mahmut, başarılı bir demirci ustasıdır. Mahmut’un oğlu Yusuf artık evlilik çağına gelmiştir ve uzun süredir gönlünü kaptırdığı komşu kızını istemeye karar verirler. Ailelerin anlaşması sonu düğün günü kararlaştırılır.''

KAYNAK: Beyazperde.com

Editör: EYYUP KAÇAR