İrfan Gözen

Tarihinde ilk kez TFF 1. Lige çıkan Amedspor’un taraftarları, bu karta sahip olmaz ise takımlarını canlı izleyemeyecek,

Bu sezon 1. Ligde mücadele edecek olan Amedspor, 1. Lig kriterlerini yerine getirmeye çalışırken bilet konusunu da Passoligle çözdü. 

Bozkurt işareti ile Amedspor’a verilen cezalar gündeme geldi Bozkurt işareti ile Amedspor’a verilen cezalar gündeme geldi

Tarihinde ilk kez TFF 1. Lig’e çıkma başarısı gösteren Amedspor'un yeni sezon biletleri artık Passolig'de satışa sunulacak. Kulüp Passolig ile anlaşma yaptığını duyururken, taraftarlar da Passolig sitesinden kartlarını temin etmeye başladı. 

12979Kullanılmaya başlandığından beri Passolig uygulamasının ne denli çözüm sunduğu sürekli tartışılırken, Amedspor ise tarihinde ilk kez Passolig  ile tanışmış olacak.  Özellikle Passolig sistemi ve nasıl temin edileceği konusunda soru işaretleri oluşmuşken kulüpte bu konuda bir video yayınladı.

Peki nedir Passolig, Nasıl temin edilir, Passolige ne kadar öderiz, nasıl alırız? detaylar haberimizde. 

PASSOLİG NEDİR? 

Passolig futbol maçlarına gitmek isteyen taraftarların sahip olması gereken elektronik kart uygulamasıdır. Passolig olmadan maçlara girilemez. 

Dedas Amedsporun Elektrigini Kesti

NASIL TEMİN EDİLİR? 

Passolig almak isteyenlerin öncelikle uygulamanın resmi sitesi olan www.passolig.com.tr sitesinden  başvuru formunu doldurarak SMS ile gelen şifreyi girmesi ve kart talebinde bulunması gerekiyor. Bu adımları geçip ödeme kısmını da tamamladıktan sonra kartınız belirttiğiniz adrese gelmiş oluyor. 

PASSOLİG FİYATLARI NE KADAR? 

Passolige başvuracak Amedspor taraftarları için Passolig kart ücreti 164 TL olarak belirlenmiş durumda. Buna bir de 121.80 TL tutarında Kurye ücreti ekleniyor. 

G R Zp G Eh W M A Ax Db QAMEDSPOR’DAN PASSOLİG AÇIKLAMASI

Amedspor kendi sitesinden Passolig kartlarının nasıl ve nereden alınacağı hakkında görsel paylaşım yaparak açıklamalarda bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada; “2024-2025 sezonu maç biletlerimiz Passolig üzerinden satışa sunulacaktır. Kombine bilet almak isteyen taraftarlarımız şimdiden Passolig Kart başvurularını yapabilirler. Takımımızı desteklemek için erken davranıp, yerinizi alın” denildi. 

3 GÜNDE YAKLAŞIK 2 BİN AMEDSPOR’LU KARTI ALDI

Öte yandan, güncel rakamları açıklayan Passolig, 3 günde 1792 adet Amedspor logolu Passolig kart başvurusu yapıldığını belirtti.

Editör: Ferit Aslan