Bozkurt, Amedspor ve rakiplerini değerlendirdi Bozkurt, Amedspor ve rakiplerini değerlendirdi

Diyarbakır’da, göreve başlayan Vali Murat Zorluoğlu’na, “Hayırlı olsun” ziyareti için randevu isteyen bazı STK’lardan TC numaralarının istenmesi krize yol açtığı belirtildi.

Diyarbakir Da 4 Gunluk Eylem Yasagi 2 17392706 O

Diyarbakır’da göreve başladıktan sonra kentteki sivil toplum kuruluşlarının, “Hayırlı olsun” ziyaretleri için randevu talebinde bulunduğu Vali Murat Zorluoğlu, kabulleri yoğun bir şekilde devam ettiriyor. 

P H O T O 2024 07 20 19 04 05Resmi kurum amirlerinin ziyaretlerinden sonra şimdiye kadar çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve meslek odaları Vali Murat Zorluoğlu’na hayırlı olsun ziyaretlerini gerçekleştirdi. 

P H O T O 2024 07 20 19 04 48Ancak, Valilik özel kalem müdürlüğünün, “Hayırlı olsun” randevu talebinde bulunan bazı STK’lardan, ziyarete gelen kişilerin isimleri ve TC numaralarını istemesi krize neden oldu. 

Bazı kurumlar, Valilik Özel kalem müdürlüğünün bu taleplerini karşılarken, bunun güven sorunu yarattığını belirten bazı kurumların ise, randevu taleplerini TC numaraları istenmesi nedeniyle geri çektiği öğrenildi.

Editör: Ferit Aslan