Eğil'de festival başladı Eğil'de festival başladı

Diyarbakır’da, Doğu Pediatri Derneği tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Pediatri Kongresi sona ererken, Dernek katılımcılara teşekkür etti. 

Merkezi Diyarbakır’da bulunan Doğu Pediatri Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, 4.Uluslararası katılımlı Doğu Pediatri Kongresinin sona erdiği belirtildi. 23 Oturum, 7 kurs, 6 uydu sempozyumu, 12 sözlü bildiri oturumu ve 6 e-poster oturumunda 7 ülkeden 186 konuşmacı ve oturum başkanlarının görev aldığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:

2-982-98“Kongremize 1876 hekim katılım sağladı. 142 sözlü bildiri ve 110 Poster bildiri sunuldu. Bilimsel ve sosyal açıdan dolu dolu bir kongreyi geride bıraktık. Hazırlık aşamasında yoğun gayret gösteren DOPED yönetim kurulumuza, kongre düzenleme kurulumuza, katkı sunan konuşmacı hocalarımıza, katılım sağlayan hekimlerimize, Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi ekibimize, kongremizin gerçekleşmesine vesile olan firmalarımıza ve titiz ve kusursuz çalışmalarından ötürü Center Evente teşekkür ediyoruz.”

P H O T O 2024 09 29 19 02 35Açıklamada, Doğu Pediatri Derneğini kuruluşundan bu yana yalnız bırakmayan ve ortak birçok projeye imza atan Türk Pediatri Kurumu, Pediatri Uzmanlık Akademisi Derneğine, Çocuk Gastroenteroloji Derneğine, Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Derneğine, Sosyal Pediatri Derneğine, Neonatoloji Derneğine, Avrupa Pediatri Akademisine, Azerbeycan ve Nahçıvan Pediatri Cemiyetlerine katkılarından dolayı teşekkür edildi.  

Editör: Ferit Aslan