Spor yazarı Ahmet Çakır hayatını kaybetti: Ahmet Çakır kimdir? Spor yazarı Ahmet Çakır hayatını kaybetti: Ahmet Çakır kimdir?

Mahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı, yeni sezonda ekran macerasına başlıyor. Meltem Cumbul'un uzun bir aradan sonra ekranlara döndüğü dizi, geniş oyuncu kadrosu ve etkileyici konusuyla dikkat çekiyor. Peki, Güzel Aşklar Diyarı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var ve dizi nerelerde çekiliyor?

DİZİ ÇEKİM YERLERİ

Büyük bir merakla beklenen dizinin çekimleri, Kapadokya’nın büyüleyici doğasında gerçekleştirilecek. Kapadokya'nın yanı sıra Karadeniz Bölgesi ve Diyarbakır'da da sahneleri çekilecek olan dizi, yalnızca hikayesiyle değil, göz alıcı mekanlarıyla da adından söz ettirecek.

OYUNCU KADROSU

İki buçuk yıl süren hazırlık aşamasının ardından, Güzel Aşklar Diyarı dizisinin oyuncu kadrosu, okuma provası sırasında ilk kez basına tanıtıldı. Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil ve Mustafa Arda Işık gibi önemli isimler dizide rol alıyor. Dizinin müzikleri ise yine Mahsun Kırmızıgül tarafından bestelenmiştir.

Editör: Ayşegül Yaşar