Futbolcu Haberleri

futbolcu haberleri ve güncel futbolcu gelişmeleri, futbolcu ile ilgili tüm video, futbolcu fotoğrafları ve futbolcu haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Futbol sahalarında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz'ın hayatı merak konusu. Özellikle "Barış Alper Yılmaz nereli?" sorusunun cevabı...

SPOR

Profesyonel kaleci Mert Günok hakkında tüm merak edilenler bu haberde! Mert Günok'un yaşamı, futbol kariyeri, memleketi ve diğer bilgileri haberimizde...

Amedspor

Transfer çalışmalarına devam eden Amedspor, anlaştığı ve Kartepe kampına götürdüğü bir futbolcuya daha yarın imza attırması bekleniyor.

Amedspor

Amedspor, Ankaragücü’nün Süper Ligden düşmesi ile herkesin istediği futbolcuyu eşi ile Diyarbakır’a getirdiği ortaya çıktı.

Amedspor

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, bir hafta önce çıktığı Avrupa turunda, 3 ülkede hem ziyaretler yapıyor, hem futbolcu arıyor.

Diyarbakırspor’da geçmişte oynayan efsane futbolcu Tazemeta’nın aynı ismi taşıyan oğlu, Borussia Dortmund’a transfer oldu.

SPOR

Amedspor, yarın şampiyonluk için kritik Kastamonu maçına çıkarken, Amedspor’da oynayan 3 futbolcu, 6 yıl önce Kastamanospor’u şampiyonluktan etmişti.

SPOR

Sezon başında Amedspor’un ilk transferi olan ve bugüne kadar bütün maçlarda oynayan futbolcu, ilk kez sakatlandığı için takımdan ayrı kaldı.

SPOR

Futbol dünyası, Süper Lig’in unutulmaz isimlerinden birini daha kaybetti. Ersen Martin, 44 yaşında hayata veda etti. Peki, Ersen Martin kimdir,...

Amedspor

Amedspor'lu futbolcular, evlerinde oynayacakları Karaman maçına seyircileri davet etmek için Diyarbakır Sur'da seyirciye giderek bilet dağıttı.

SPOR

Mardinspor'un eski futbolcusu Yücesoy, Kızıltepe İlçe Stadı'nda eski takım arkadaşları ile maç yaptığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Amedspor

İskenderunspor ile oynanan maçta ikinci yarıda sakatlanan ve oyundan çıkan Amedspor'un yıldız futbolcusu korkuttu.

Özel Haber