önetmen koltuğunda Bülent İşbilen ve Gökdeniz Uslu'nun oturduğu komedi türündeki internet dizisi 2. sezonuyla geçtiğimiz aylarda yayınlandı. Başrollünü son dönemin yükselen isimlerinden Giray Altınok'un üstlendiği Prens dizisi 3. sezonu merakla bekleniyor. Peki, Prens 3. yeni sezon gelecek mi? Prens 3. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte, konuya ilişkin detaylar...

PRENS 3. SEZON YAYIN TARİHİ

Dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Giray Altınok'un sosyal medya paylaşımı, 3. sezonun önümüzdeki yıl yayınlanacağına dair umutları artırdı. 2. sezonun geçtiğimiz aylarda yayınlandığı dizinin 3. sezonunda da bol bol kahkaha ve eğlenceli maceralar izleyicileri bekliyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi ne zaman, hangi gün ve saat kaçta başlayacak? İşte 3. sezonun yayın tarihi Kızılcık Şerbeti dizisi ne zaman, hangi gün ve saat kaçta başlayacak? İşte 3. sezonun yayın tarihi

PRENS 3. SEZON KONUSU:

Ailesi tarafından bile sevilmeyen, kimsenin umursamadığı Bongomia Prensi'nin başına gelen komik olaylar 3. sezonda da devam edecek.

PRENS 3. SEZON OYUNCULARI:

Giray Altınok, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Serdar Orçin, Çağdaş Onur Öztürk, Kerem Özdoğan, Derya Pınar Ak, Bahadır Vatanoğlu, Onur Özaydın ve Çağlar Ertuğrul gibi isimler 3. sezonda da rol alacak.

PRENS 3. SEZON HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ:

  • Platform: BluTV
  • Tür: Komedi
  • Yönetmen: Bülent İşbilen ve Gökdeniz Uslu
  • Senaryo: Giray Altınok ve Kerem Özdoğan

Editör: Ayşegül Yaşar