Sosyal medya ve magazin dünyasında tanınan makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu’nun vefat haberi, sevenlerini derinden üzdü. Henüz 43 yaşında olan ünlü isim, birçok ünlüyle yaptığı iş birlikleri ve makyaj artisti olarak kazandığı ünle biliniyordu. Kavasoğlu'nun ölüm haberi, yakın çevresi tarafından duyurulurken, birçok ünlü isim de başsağlığı mesajları paylaştı.

ALP KAVASOĞLU KİMDİR?

1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Alp Kavasoğlu, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) Sosyoloji ve Felsefe bölümlerinde eğitim aldı. Eğitim hayatını başarıyla tamamladıktan sonra, profesyonel kariyerine bir organizasyon koordinatörü olarak başladı. Ardından Loreal Profesyonel ürünler departmanında görev aldı. Kavasoğlu, makyaj ve saç stiline olan ilgisini daha da derinleştirerek, Türkiye’de ve dünyada birçok eğitim aldı.

Dünyaca ünlü trend vision yarışmasında finale kalan Kavasoğlu, kuaförlere ve makyaj sanatçılarına eğitimler düzenleyerek sektöründe bilinen bir isim haline geldi. 2016 yılında, “Böyle Çok Daha Güzelsin” adlı televizyon programında jürilik yaptı. Neslihan Atagül, Afra Saraçoğlu, İrem Helvacıoğlu ve Ezgi Mola gibi ünlü isimlerin makyajını yaparak, birçok projede yer aldı.

Survivor Nisa'nın Eşi Yiğit İnandı kimdir? Survivor Nisa'nın Eşi Yiğit İnandı kimdir?

 Alp Kavasoğlu öldü mü, ünlü makyaj sanatçısının vefat haberi

ALP KAVASOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Kavasoğlu’nun ölüm sebebi henüz kamuoyuna açıklanmış değil. Makyaj sanatçısı Fezi Altun, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sevgili dostumuz Alp Kavasoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz" ifadelerini kullanarak üzüntüsünü dile getirdi. Bu trajik haberin ardından, Kavasoğlu'nun cenazesinin Üsküdar'daki Karacaahmet Mezarlığı'na defnedileceği duyuruldu.

Editör: Ayşegül Yaşar