Ferit Aslan

Amedspor’da bir dönem sona eriyor Amedspor’da bir dönem sona eriyor

Amedspor’a sezon başında yapılan ilk transfer olan Batuhan Tur, sözleşmesinin bittiğini ancak gönlünün burada kalmaktan yana olduğunu söyledi. 

TFF 2. Lig Kırmızı Gruptan şampiyon olarak çıkıp önümüzdeki sezon birinci ligde mücadele edecek olan Amedspor’da, yeni sezon hazırlıkları ve transfer görüşmelerine daha başlanmadı. Şampiyon kadroda yer alman oyuncuların çoğunun Amedspor ile sözleşmesi biterken, bu oyunculardan biri de Batuhan Tur oldu. 

P H O T O 2024 05 13 10 24 31AMEDSPOR’UN İLK TRANSFERİYDİ

Sezon başında Amedspor’un yaptığı ilk transfer olan ve istikrarlı grafiği ile göz dolduran Batunan Tur, seyirciler tarafından karakteri ile çok sevilen bir oyuncu oldu. Amedsponr’un evinde 10 kişi kalıp 2-2 devam eden Somaspor maçında attığı gol ile takıma 3 puanı getiren Batuhan’ın da sözleşmesi sona erdi. 

“AMEDSPOR’DA RÜYA GİBİ BİR SEZON GEÇİRDİK”

CEGA Medya’ya konuşan Batuhan Tur, Amedspor’un bu sezon başında ilk kendisini takıma transfer ettiğini belirterek, “Takımın sosyal medya hesabından yüzümü göstermemelerine rağmen taraftarlar beni dövmelerden tanımıştı. Rüya gibi bir sezon geçirdik. 1 sene nasıl geçti, bizde idrak edemiyoruz. Sonunda şampiyon olduk, çok mutluyuz” dedi. 

P H O T O 2024 05 13 10 26 17“ŞAMPİYONLUK, DİYARBAKIR, AMED VE BÖLGEDEKİ HERKESE GELSİN”

Batuhan Tur, “Bu şampiyonluk, Diyarbakır’a, Amed’e bölgedeki bütün herkese gelsin. Çok mutluyuz, gururluyuz, birlikte yola baş koyduk ve hep beraber kazandık” konuştu. 

“GÖNLÜM AMEDSPOR’DA KALMAKTAN YANA”

Amedspor ile sözleşmesinin bir yıllık olduğunu ve bittiğini söyleyen Batuhan Tur, “Sözleşmem bitti, ama benim gönlüm burada. Hayırlısı olsun diyorum, burada kalmak istiyorum tabi ki. Ama şartlar ne olur önümüzde ne gelişir bir kaç hafta içinde belli olur” diye konuştu. 

Editör: Ferit Aslan