Diyarbakır Bağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Günışığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazası, dayanışma köprüsü olmaya devam ediyor.

Günışığı çalışanları, kendilerine başvuran ailelerin yanı sıra yaptıkları saha çalışmalarında da dayanışmaya ihtiyaç duyan aileleri belirleyerek, çocuklar ve yetişkinler için destek sağlıyor.

Günışığı, bu kez okulların açılmasıyla birlikte öğrenciler için adım attı. İlkokul ve ortaokul öğrencisi 80 çocuk için çanta ve kırtasiye desteği sağlandı.

Eş Başkan Leyla Ayaz, Eş Başkan Yardımcıları Jiyan Aslan ve Suat Özdemir ile meclis üyelerinin de katılımıyla çocuklar için hazırlanan hediyeler verildi.

DTSO’da “BAE İş Dünyası Buluşmaları” etkinliği DTSO’da “BAE İş Dünyası Buluşmaları” etkinliği

‘Çalışmalarımız sürecek’

Eş Başkan Ayaz, kısa bir konuşma yaparak, Bağlar Belediyesi olarak 6 aylık süreçte halkın talep ve ihtiyaçları için çalıştıklarını belirterek, bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Ayaz, “Gençlerimiz için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çünkü biliyoruz ki çocuklar ve gençler geleceğimizdir” ifadelerini kullandı.

Editör: Nazmi Kahraman