Gebze Belediyesi'ne ait hayvan barınağında köpek ve kedilerin öldürüldüğüne dair iddialar kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Bu gelişmelerle birlikte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün kim olduğu ve hangi partiden olduğu sorgulanmaya başlandı.

GEBZE BELEDİYE BAŞKANI KİMDİR?

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'den aday olarak belediye başkanlığı görevine gelmiştir. Kendisi Belde Planlama İnşaat Mühendisliği ve Müteahhitlik firmasının sahibidir. Zinnur Büyükgöz, 2004 yılından beri Gebze’de Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş ve 2019 yılında belediye başkanı olmuştur.

Bakan Kurum: 2053 net sıfır emisyon hedefimize ulaşmakta kararlıyız Bakan Kurum: 2053 net sıfır emisyon hedefimize ulaşmakta kararlıyız

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve partisi hakkında bilgi

GEBZE BELEDİYESİ HANGİ PARTİ?

Gebze Belediyesi, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde AK Parti tarafından kazanılmıştır. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti'nin adayı olarak seçilmiştir.

OLAYIN DETAYLARI

Gebze Belediyesi'ne bağlı Sokak Hayvanları Tedavi, Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi'nde kedilerin ve köpeklerin iğneyle öldürülüp poşetlere konularak çöpe atıldığı iddiaları gündeme gelmiştir. 

Editör: Ayşegül Yaşar