Kayıp Haberleri

kayıp haberleri ve güncel kayıp gelişmeleri, kayıp ile ilgili tüm video, kayıp fotoğrafları ve kayıp haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır'da kayıp olan Narin'in arama çalışmaları sürerken, Narin'in DNA'sının bulunduğu amcasının aracı incelemeden sonra köye getirildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, kayıp olan 8 yaşındaki Narin Göran soruşturmasında, Jandarma gözaltındaki amcası S.G ile ilgili önemli bir ip ucuna ulaştı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da kayıp soruşturmasında amcası gözaltına alınırken, babası Arif Göran, bütün köyün ifade verdiğini ve devletten gelecek haberi beklediklerini söyledi.

DİYARBAKIR

Adalet bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da kaybolan ve 8 günden bu yana bulunamayan Diyarbakırlı Narin Güran soruşturması ile ilgili açıklama yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da kayıp kız çocuğunu arama ihbar sonucu kepçeyle derede yoğunlaştırıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Dicle Nehri’nde çıkan ceset, günlerdir kayıp olan kişiye ait çıktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe mahallesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin hala bulunamadı

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları 7’nci gününde devam ediyor. Anne Yüksel Güran, “Okula az kaldı,...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 7 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın bulunması için bütün şehir içi toplu taşıma araçlarına afişler...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, kayıp Narin'i arama çalışmaları sürüyor. TÜİK, 8 yıldır kayıp çocuk verisi vermezken, kayıp çocuk sayısının son 3 kat arttığı...

DİYARBAKIR

Küçük Narin’in kaybolduğu Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’ndeki 18 ev jandarma tarafından yeniden arandı.

DİYARBAKIR

Amedspor'un şampiyonluğunda attığı gollerle önemli katkı sağlayan ve Antalya'ya transfer olan Berk Ünsal'da kayıp Narin Göran paylaşımı yaptı.

Özel Haber