Diyarbakır’da kız ve erkek öğrencilerden oluşan öğrenciler, basketbolda toplam 24 maç kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Diyarbakır Gökkuşağı Spor Akademisi Antrenörü beden öğretmeni Murat Bozkurt, Gökkuşağı Spor Akademisi olarak amaçlarının şehirde her kesiminden çocuklara dokunup onları hayatın her alanına hazırlamak olduğunu belirtti.

Akademi-1

Sporu, sorumluluk, sevgi ve saygıyı çocuklara aşılayıp onları topluma kazandırmayı hedeflediklerini kaydeden Bozkurt, akademi olarak bu yıl ödül töreninde 100’den fazla sporcu ve veliyi ağırlamanın mutluluğunu ve gurunu yaşadıklarını söyledi.

Birinci dönem gelişim turnuvasının final etabının oynandığını ifade eden Bozkurt, şöyle devam etti:

Hatira Fotosu

Diyarbakır'ın unutulmaz yaz geleneği Diyarbakır'ın unutulmaz yaz geleneği

''Spor kulübü olarak bu sezonu liglere erkeklerde Türkiye genelinde 8 ve kızlarda ise Türkiye genelinde 16 başarı elde ederek Diyarbakır tarihinde bir ilki başardık.''

Ö D Ü L

Ödül dağıtımı nedeniyle düzenlenen gecede Gökkuşağı Spor Akademisi, desteklerinden dolayı Akşemsettin Ortaokulu Müdürü Davut Gümüş, Ali Emiri Lisesi Müdürü Hüseyin Oruç, Evrim Koleji Okullarından Murat Evruk, Ramazan Deniz, Utku Çetin, Turgay Bengin, Kulüp Başkanı Şoreş Eser ile Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Olcay, İhsan Yavuzkılıç, Zülfikar Sağıroğlu ve İhsan Pamuk'a plaket verdi.

Editör: EYYUP KAÇAR