Amedspor’un kadrosunu güçlendirmek için transfer ettiği Hırvat futbolcu Kristijan Lovriç’in eşi de kendisi gibi milli futbolcu çıktı. 

G Wpgq62 Wc A Aq P QvTarihinde ilk kez çıktığı Trendyol TFF 1. Liginden Süper Ligi hedefleyen Amedspor, transfer döneminin sonlarına yaklaşırken Hırvat orta saha oyuncusu Kristijan Lovriç’i renklerine kattı. Diyarbakır ekibi Lovriç ile bu sezonki 7. Transferini gerçekleştirirken, Lovriç’in eşinin de kendisi gibi milli futbolcu olduğu ortaya çıktı.

1-141Kristijan Lovriç’in, adı Monica Conjar Lovriç olan eşi hem futbol hem futsal oyuncusu.  29 yaşındaki Monica şu anda Prva HNLZ’de Osijek takımı ile Hırvatistan Kadın Milli Futbol Takımında oynuyor.

4-60Sosyal medya hesabından oynadığı maçlar ile ilgili paylaşımlar yapan Amedspor’lu Lovriç’in eşi Monica, hem oynadığı takımda hem de Hırvatistan milli takımında forvet olarak görev yapıyor. 

Narin'in kaybolması ve ölü bulunması Avrupa basınında Narin'in kaybolması ve ölü bulunması Avrupa basınında

3-67Kristijan Lovriç ile Monica Conjar Lovriç’in bir kızı bulunuyor. Futbol, Lovriç ailesinin vazgeçilmezi olurken, Kristijan Lovriç’in ailesini Diyarbakır’a getirip getirmeyeceği merak konusu oldu.

KRISTIJAN LOVRIÇ KİMDİR?

Kristijan Lovrić, 1 Aralık 1995 tarihinde Hırvatistan'ın Ogulin kasabasında doğdu. Futbola olan ilgisi, 2004 yılında Ogulin amatör kulübünde başladı. Genç yaşta gösterdiği yetenekler sayesinde, Karlovac takımının alt yapısına transfer oldu. Bir sezon burada oynadıktan sonra, tekrar Ogulin alt yapısına dönen Lovrić, futbol kariyerine sağlam bir temel attı.

2-84PROFESYONEL KARIYERİNE YEREL TAKIMLARDA BAŞLADI

2013-14 sezonunda Bela Krajina ile profesyonel futbol hayatına adım atan Lovrić, burada dikkat çeken performansıyla büyük kulüplerin radarına girdi. 2014-15 sezonunda Ogulin’in as kadrosuna dahil olan Lovrić, sonrasında Kustošija takımına transfer oldu ve burada gol ve asistleriyle ön plana çıktı.

BÜYÜK KULÜPLERLE YOLU KESİŞTİ

2017-18 sezonunda Lokomotiva kulübüne transfer olan Kristijan Lovrić, burada geçirdiği bir sezonun ardından Lučko ve Kustošija kulüplerine kiralandı. 2018-2022 yılları arasında HNK Gorica ile büyük başarılar elde etti. 2022 yılında Osijek forması giymeye başlayan Lovrić, şimdi Amedspor’a transfer oldu.

MİLLİ TAKIM PERFORMANSI

Lovrić, 2021 yılında Hırvatistan Milli Futbol Takımı’na çağrıldı. 30 Mart 2021’de Hırvatistan ile Malta arasındaki maçta milli formayı ilk kez giydi. Bu performansı, uluslararası arenada da kendini göstermesine olanak sağladı.

Editör: Ferit Aslan