İlk kez Haberleri

İlk kez haberleri ve güncel İlk kez gelişmeleri, İlk kez ile ilgili tüm video, İlk kez fotoğrafları ve İlk kez haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır’da daha önce sadece Ergani ilçesinde bulunan, Sağlıklı Hayat Merkezinin ikincisi Diyarbakır merkezde açılarak hizmet vermeye başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, kayıp olan Narin Göran’ın amcası S.G., soruşturma kapsamında tutuklanırken, avukatı ilk kez açıklama yaptı.

CEGA ÖZEL

Protokol krizinin yaşandığı Amedspor maçını izleyen Diyarbakırlı iki milletvekili ilk kez tanışıp tokalaştılar.

CEGA ÖZEL

Avrupa’daki stadyumlarda kullanılan ve görüntüyü 4 kat daha net gösteren P5 led panolar, Türkiye’de ilk kez Diyarbakır Stadyumunda kullanılacak.

Amedspor

Şampiyon olduktan sonra Süper Lig hedefi ile sezona başlayan Amedspor’da, başkan ve hoca ilk kez yaptıkları transferleri değerlendirecek.

CEGA ÖZEL

Diyarbakır’da, ilk kez Büyükşehir Belediyesi eş Başkanlarının daveti ile AK Partili ilçe belediye başkanları ile bir araya gelindi.

Amedspor

Amedspor’un 1. Lige çıkması ile Diyarbakır Stadyumunda yaşanan ilklere bir yenisi daha eklendi. İlk kez Stadyuma ağ örülecek.

CEGA ÖZEL

TFF Trendyol 1. Ligine ilk kez çıkan ve Süper Ligi hedefleyen Amedspor, yaptığı transferlerle en değerli 5’inci takım oldu.

CEGA ÖZEL

Bu sezon şampiyon olarak Trendyol 1. Ligine çıkan Amedspor’da başkanlık için adı geçen Doç. Dr. Ahmet Yıldırım, ilk ve son...

CEGA ÖZEL

DEM Partinin uyguladığı eş başkanlık sisteminin belediyelerde uygulanması ile Diyarbakır’da açılan bir davada ilk kez caza verildi.

GÜNCEL

Dünyanın sayılı plajları arında yer alan Ölüdeniz Kumburnu plajına ilk kez ayak bastı parası uygulanıyor. 50 lira vermeyen bırak yüzmeyi...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, ilk kez 300 metre havalandıktan sonra irtibatı kesilen bir Dron, "Kayıp Dron" ilan ve afişlerle sahibi tarafından aranıyor.

Özel Haber