Kötü Kan dizisi, heyecan dolu senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Başrollerini Ertan Saban ve Damla Sönmez'in paylaştığı dizide, ünlü isimler yer alıyor.

KÖTÜ KAN DİZİSİ KONUSU

"Kötü Kan" dizisi, eski bir polis memuru olan Kartal’ın tehlikeli bir mafya grubuyla yaşadığı mücadeleyi ve çocuklarına baba olma çabalarını konu alıyor. Bir gece kulübünde güvenlik müdürlüğü yapan Kartal, suç dünyasından uzaklaşıp çocuklarına yakın olmak için büyük bir sınavdan geçiyor.

KÖTÜ KAN DİZİSİ KARAKTERLERİ

Kartal - Ertan Saban
Eski polis, Kulüp 7’nin güvenlik müdürü. İki çocuk babası olan Kartal, sakin ve soğukkanlı kişiliğiyle öne çıkıyor. Dostlarına sadık olan Kartal, ailesini her şeyin önüne koyan bir adamdır.

İbrahim Tatlıses, ikiz torunlarıyla ilk pozunu verdi İbrahim Tatlıses, ikiz torunlarıyla ilk pozunu verdi

Nazan - Damla Sönmez
Zeki ve azimli bir kadın olan Nazan, ailesinin işlerini legal bir zemine çekmeye çalışıyor. Ancak, içinde bulundukları yeraltı dünyası Nazan'ın en büyük sınavını oluşturuyor.

Fevzi - Hüseyin Avni Danyal
Sert mizacıyla tanınan Fevzi, güçlü olmanın hayatın en önemli dersi olduğunu savunur. Çocukluğu zor şartlar altında geçmiştir ve hayatı bir mücadele olarak görür.

Burhan - Levent Ülgen
Emekli başkomiser olan Burhan, neşesini hiçbir zaman kaybetmeyen bir karakterdir. Karmaşık olayları çözme yeteneğiyle tanınan Burhan, hayata farklı bir pencereden bakar.

Editör: Ayşegül Yaşar