Keman sanatçısı ve oyuncu Lale Cangal, 13 yıllık eşi Cemal Hünal ile anlaşmalı olarak boşandı. Lale Cangal’ın biyografisi ve boşanma sürecine dair tüm detaylar haberimizde.

Lale Cangal, 1981 yılında Hollanda’da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü'nden mezun olan Cangal, hem keman sanatçısı hem de oyuncu olarak kariyerini sürdürmektedir. Cemal Hünal ile olan 13 yıllık evliliği yakın zamanda sona ermiştir.

LALE CANGAL KİMDİR?

1981 doğumlu olan Lale Cangal, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda keman eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine de adım atan Cangal, Kurtlar Vadisi Pusu, Annem ve Emret Komutanım gibi dizilerde rol almıştır. Sanatçı kimliğiyle öne çıkan Cangal, aynı zamanda müzikle de yakından ilgilenmektedir.

 Lale Cangal, Hacettepe Üniversitesi mezunu keman sanatçısı ve oyuncudur. Cemal Hünal ile 13 yıllık evlilikleri anlaşmalı olarak sona erdi.

CEMAL HÜNAL İLE BOŞANMA SÜRECİ

Lale Cangal ve ünlü oyuncu Cemal Hünal, 2011 yılında evlenmişti. Çift, 13 yıl süren evliliklerini 2024 yılında kısa bir duruşma ile sonlandırdı. Mahkeme, oğullarının ortak velayeti konusunda karar verirken, Cemal Hünal’ın aylık 65 bin TL nafaka ödemesine hükmedildi.

Naz Elmas kimdir? Karadut dizisinin Nihan’ı kaç yaşında? Naz Elmas kimdir? Karadut dizisinin Nihan’ı kaç yaşında?

LALE CANGAL İNSTAGRAM ADRESİ NEDİR?

Lale Cangal İnstagram adresi için tıklayınız

Editör: Ayşegül Yaşar