Amedspor, kendi sahasında ikinci kez taraftarı ile buluşacağı Boluspor maçına 4 saat kalırken, bilet satışları ile ilgili gelen rakamlar yönetimi adeta şok etti. 

P H O T O 2024 08 22 12 44 58Amedspor'un, Diyarbakır Stadyumunun zemini nedeniyle taraftarı ile hasret gidereceği Boluspor maçına saatler kalırken, taraftarların maça ilgilerinin az olması yönetimi şaşırttı. Hafta başından bu yana hem yönetim, hem kadın futbolcular hemde Amedspor'lu futbolcuların çağrılarına rağmen kulüpten yapılan paylaşımda, saat 14.30 itibariyle 3810 bilet satıldığı ortaya çıktı. 

Teknik direktör Ersun Yanal'ınilk maçtan sonra takıma 4-5 hafta zaman istemesi ve ardından yapılan transferler ile Amedspor bugün tam kadro ile Boluspor maçına çıkıyor. 

Amedspor, Galatasaray modeline geçiliyor Amedspor, Galatasaray modeline geçiliyor

Photo 2024 09 21 15 09 00 2FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİNİN ETKİSİ Mİ?

Ancak, maçın Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ile aynı saatlere denk gelmesinin bilet satışlarında etkisi olduğu belirtilirken, Amedspor'un ilk kez bu kadar az seyirci ile oynayacağı belirtiliyor. Bilit fiyatlarının 100 ile 500 lira arasında olduğu maç için, kalan 4 saatte taraftarlardan maça gelmeleri isteniliyor. 

Editör: Ferit Aslan