Amedspor'un almak için ısrar ettiği Umut Bozok transferi, Bozok'un yurt dışı ısrarı nedeniyle sonuçsuz kaldı. Assambalonga'nın yanına almak istediği forvet arayışında bir sonuca ulaşmayan Amedspor, transfer defterini kapattı.

Photo 2024 09 12 18 13 17 2Süper Ligi hedeflediği için 7'si yabancı 13 futolcu transer eden Amedspor, transfer sezonu bitmeden takıma transfer etmek istediği forvet arayışından bir sonuç alamadı. Yerli ve yabancı bir çok forvet ile görüşmeler yapan Amedspor, Trabzonspor'un kadrosunda istemediği Umut Bozak ile de görüştü. 

Amedspor'un kadrosuna katmakta ısrar ettiği ve kesenin ağzını açtığı Bozok'un kariyerine yurt dışında devam etmedeki ısrarı nedeniyle bu göreşmedende bir sonuç alınamadı. 

P H O T O 2024 09 12 18 13 17Amedspor'un aldığı sağ ve sol kanat oyuncularınında gol kapasitelerinin yüksek olması nedeniyle şimdilik forvet arayışından vazgeçip transfer defterini kapattığı öğrenildi. 

Amedspor'un kalan 1 yabancı kontenjanını devre arasındaki transerlerde kullanmak istediği ve CEGA Medyanın duyurduğu Doğancan Davas transferi ile bu sezon için transfer çalışmalarına son noktayı koyduğu öğrenildi. Davas, Amedspor'un bu sezon yaptığı 14'üncü transfer olacak.

Amedspor sevdası, Türkiye'nin en yüksek zirvesine ulaştı Amedspor sevdası, Türkiye'nin en yüksek zirvesine ulaştı

Editör: Ferit Aslan