Bu sezon TFF 1. Liginde mücadele eden ve Kartepe ile Kızılcahamam kampları ile Karagümrük maçından sonra evine dönen Amedspor'da, 2 futbolcu ile yollar ayrıldı. 

Amedspor'un dün kendi tesislerinde yaptığı ilk idmanda, Amedspor'dan 2 futbolcunun idmanda olmadığı gözlendi. Amedspor'un geçen sezon devre arasında transger ettiği ve şampiyon kadroda yer alan Berkay demirmencioğlu ve Taşkın Çalış'ın idmana gelen kafilede bulunmadığı gözlendi. 

45909CEGA Medya'nın edindiği bilgilere göre, Berkay Değermencioğlu ve Taşkın Çalış'ın kamp çalışmalarından sonra teknik direktör Ersun yanal'ın hazırladığı rapor doğrultusunda takım ile yollarının ayrıldığı ortaya çıktı. 

Türkiye’nin hayran kaldığı Diyarbakırlı ilk kez konuştu Türkiye’nin hayran kaldığı Diyarbakırlı ilk kez konuştu

Bonservisleri Amedspor'da olan 2 futbolcudan kendilerine kulüp bulmaları istendiği belirtildi. Bu sezon 11 transfer yapan Amedspor, takımı yenilerken, bir çok futbolcu ile de yollar ayrılmıştı. 

AmedsportaskinDEVRE ARASINDA GELEN 4 FUTBOLCUDAN 3'Ü GİTTİ

Amedspor'un geçen sezon devre arasında yaptığı transferlerden böylelikle 3'ü takımdan ayrıldı. Devre arasında transfer edilen Çekdar Orhan takımda kalırken, Mert Çapar Batman Petrlospor'a gitti. Beykay ve Taşkın'dan da kendilerine kulüp bulmaları istenildi. 

Editör: Ferit Aslan