Yanal, "Liverpool’da ne varsa bugün Amedspor’da da o var" Yanal, "Liverpool’da ne varsa bugün Amedspor’da da o var"

İrfan Gözen

Amedspor’a, en zor olacağı belirtilen Sakarya’dan stadyum tadilatı nedeniyle adeta Pendik piyangosu çıktı.  

Sakarya Atatürk Stadı’nda devam eden zemin yenileme çalışmaları nedeni ile 3.hafta oynanacak Sakaryaspor-Amedspor maçı İstanbul’daki Pendik Stadyumunda oynanacak. 

105877833 B0E7C3F3 0Fc8 4Ee8 8Bab 54C7B51502C0.Jpg

Sakarya Atatürk Stadyumunda devam eden zemin yenileme çalışmaları nedeniyle ilk 4 maçını farklı bir ilde oynayacak olan Sakaryaspor’un yeni adresi Pendik Stadyumu oldu. 

Bu hafta sonu başlayacak olan Trendyol TFF 1. Ligi öncesinde stat kriziyle karşı karşıya kalan Sakaryaspor, stad çalışmaları tamamlanıncaya kadar maçlarını İstanbul’daki Pendik Stadyumunda oynamak için TFF’den onay aldı. 

64471788429356AMEDSPOR, SAKARYA YERİNE İSTANBUL’A GİDECEK

Bu gelişmeyle birlikte Ligin 3. Haftasında Sakaryaspor’a konuk olacak Amedspor’da gözler İstanbul’a çevrildi. Sakarya Stadında zemin çalışmalarının bir süre daha devam edeceğinden dolayı Sakaryaspor-Amedspor maçının Pendik Stadyumunda oynanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Amedsporu Tahrike Sakaryaspor Da Katildi2.JpgSAKARYA, AMEDSPOR’U KARARTMIŞTI

Trendyol TFF 1. Ligi fikstürünün açıklanmasından sonra Sakaryaspor resmi sosyal medya hesapları, Amedspor’un logosunu karartarak vermişlerdi. Sakaryaspor’un bu tavrı tepkilere yol açmıştı. 

Amedspor açısından en zorlu ve gergin geçeceği belirtilen deplasman olan Sakarya, stadyum tadilatı nedeniyle ve maçın İstanbul’da oynanması ile Amedspor’a adeta bir piyango oldu.  

Editör: Ferit Aslan